Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από που θα άρχιζε ρε φίλε; Από το Καραϊσκάκη!

Από που θα άρχιζε ρε φίλε; Από το Καραϊσκάκη!
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 - 13:27

Από το ασφαλέστερο και φυσικά ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ γήπεδο της χώρας, το ποδόσφαιρο αρχίζει την Τετάρτη, την προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα. Από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Πόσο ταιριαστό. Και πόσο πιο σωστό να γίνει… Από που αλλού θα μπορούσε να αρχίσει αυτή η προσπάθεια; Μόνο από το Καραϊσκάκη. Μόνο με μπροστάρη τον Ολυμπιακό! Μόνο με αυτή την ομάδα, να μπαίνει στο γήπεδο και αυτή τη φορά ΟΧΙ μπροστά σε άδειες εξέδρες, αλλά σε (όσο περισσότερο επιτρέπουν οι συνθήκες) ΓΕΜΑΤΕΣ εξέδρες!

ΑΥΤΟ το γήπεδο.

ΑΥΤΗ η ομάδα!

ΑΥΤΟΣ ο Σύλλογος!

Κάνουν και πάλι πρώτοι την κίνηση στη σκακιέρα! Αρχίζουν, από εδώ, από το σπίτι μας, την προσπάθεια για να επιστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε εικόνες που του αξίζουν. Σε εξέδρες με κόσμο.

Άλλωστε, σε αυτό το γήπεδο ΜΟΝΟ βλέπαμε τις εξέδρες γεμάτες ζωή, χρώμα, φωνή, τραγούδι, πάθος. Μόνο ο Ολυμπιακός απολάμβανε ένα γεμάτο γήπεδο και πριν από αυτό τον εφιάλτη, ο οποίος μας γονάτισε και μας έκανε να μείνουμε μακριά, από την αγαπημένη μας ομάδα…

Όχι άλλο.

Όχι πια.

Ο κόσμος επιστρέφει στην εξέδρα. Εδώ. Στο ασφαλέστερο και ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας και ένα από τα πιο διάσημα και ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης.

Το γήπεδο Καραϊσκάκη…

Πόσο πιο ταιριαστό να γίνει…

Διαβάστε επίσης