Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για «αναθέρμανση ενδιαφέροντος» για Νέλσον, μιλούν οι Άγγλοι

Για «αναθέρμανση ενδιαφέροντος» για Νέλσον, μιλούν οι Άγγλοι
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 - 12:17

Συνεχίζει το όνομα του Ολυμπιακού να «παίζει» μεταγραφικά στο Νησί. Για «αναθέρμανση ενδιαφέροντος» για Νέλσον, μιλούν οι Άγγλοι, οι οποίοι κρατούν πάντοτε στην επικαιρότητα το θέμα του νεαρού εξτρέμ της Άρσεναλ, για τον Θρύλο.

Ο Ρις Νέλσον ήταν ένας από τους πρώτους εξτρέμ, το όνομα του οποίου «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό και φέτος το καλοκαίρι. Αποτελεί μία εξαιρετική λύση, τύπου… Κάμπελ, μάλιστα. Πρόκειται για έναν τρομερά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει προλάβει να δείξει τα εξαιρετικά στοιχεία του και με τη φανέλα των «κανονιέρηδων». Όχι σε μεγάλο βαθμό, βέβαια, αφού δεν είχε σταθερά μεγάλη συμμετοχή.

Τον ποδοσφαιριστή φέρονται να θέλουν και ομάδες από το Νησί. Πράγμα το οποίο αυτομάτως κάνει πολύ, πολύ δύσκολη την υπόθεση, για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος βέβαια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο Φρανσουά Μοντεστό, όταν μπαίνει σε διαδικασία να πάρει έναν παίκτη, δεν κοιτάζει τον ανταγωνισμό. Κάνει τις δικές του κινήσεις, προσφέρει τη δική του σιγουριά, για ένα βήμα παραπάνω, στην καριέρα κάθε παίκτη που θέλει να αποκτήσει.

Όπως και να ‘χει, ενώ το θέμα Ενκουντού παραμένει πάντα ψηλά, μαζί του μένει ψηλά και το θέμα Νέλσον, για τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης