Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε ρυθμό σεντονιού!

Σε ρυθμό σεντονιού!
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 10:07

Ο Ολυμπιακός μπαίνει από σήμερα, επίσημα σε διαδικασία προκριματικών! Όλος ο οργανισμός κινείται γύρω από το ματς με τη Νέφτσι! Το πρώτο επίσημο ματς της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 είναι εδώ! Είναι αύριο Τετάρτη 20/7 στις 22:00, στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Το οποίο δεν μπορούμε να αποκαλέσουμε κατάμεστο, μόνο και μόνο λόγω των περιορισμών, τους οποίους επιβάλλει η πανδημία και τους οποίους ο Ολυμπιακός καλείται να ακολουθήσει. Αλλά όλα αυτά δεν θα έχουν μεγάλη σημασία, όταν οι χιλιάδες Ολυμπιακού βρεθούν αύριο το βράδυ στην εξέδρα και δώσουν το παρών, δίπλα στην ομάδα! Όταν θα τραγουδήσουν ξανά, για το μεγαλείο του Θρύλου!

Όλα τα υπόλοιπα ζητήματα μπαίνουν, αυτή τη στιγμή, στην άκρη. Τόσο απλά. Μόνο ένα υπάρχει: Το ματς με τη Νέφτσι. Το. ΤΟ. Όχι «τα». Το πρώτο ματς μόνο, είναι εκείνο που έχουν στο μυαλό τους, στον Ολυμπιακό. Μόνο αυτό σκέφτονται και μόνο για αυτό σχεδιάζουν. Δεν υπάρχουν τώρα ούτε μεταγραφικά, ούτε Λουντογκόρετς, ούτε Μούρα, ούτε… «εξυγίανση» και ΕΠΟ και… FIFA και UEFA. Μπαίνουν όλα στην άκρη, για το ένα και μοναδικό πράγμα, το οποίο μετρά, τούτη την ώρα: Τη νίκη, με καλό σκορ, απέναντι στη Νέφτσι Μπακού.

Ο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρος: Πατάει pause σε οτιδήποτε άλλο έχει μπροστά του. Σε οτιδήποτε άλλο σχεδιάζει, για το καλό της ομάδας. Ξεκάθαρα πράγματα. Πρώτα η Νέφτσι, μετά όλα τα άλλα. Από… Πέμπτη θα αρχίσει πάλι να δουλεύει όλος ο οργανισμός, όλα τα ανοικτά ζητήματα. Τώρα κινείται σε ρυθμό… σεντονιού!

Διαβάστε επίσης