Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζει ρυθμό ο Βατσλίκ, αλλά δεν θα βιαστεί ο Μαρτίνς

Ανεβάζει ρυθμό ο Βατσλίκ, αλλά δεν θα βιαστεί ο Μαρτίνς
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 14:31

Ο Τόμας Βατσλίκ ήρθε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να σηκώσει… τείχος προστασίας, στην εστία της ομάδας του Πειραιά. Εδώ και λίγο καιρό ο Τσέχος γκολκίπερ, καλύτερος του περασμένου Euro 2020, βρίσκεται στο Ρέντη και συνεχίζει εντατικά να προπονείται και να δουλεύει. Αντί να πάρει έξτρα μέρες άδειας για να ξεκουραστεί, ο Τόμας Βατσλίκ αποφάσισε να μείνει στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου και να δουλέψει εντατικά και έξτρα, για να φτάσει πιο άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο ενσωμάτωσης και «δεσίματος», με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας δείχνει τη θέλησή του να δώσει άμεσα το παρών, ως βασικός, κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Να παίξει άμεσα το πρώτο του ματς, με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Να μπει και να πάρει φανέλα βασικού.

Δεν βιάζεται όμως ο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δίνει στον Βατσλίκ τον χρόνο που χρειάζεται. Ακόμη… μαθαίνει τα ονόματα των νέων συμπαικτών του, ο Τσέχος. Το ταλέντο του περισσεύει, η εμπειρία του το ίδιο, αλλά είναι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής, στο νέο του περιβάλλον. Και η αλήθεια είναι πως στο τέρμα και την άμυνα, χρειάζεσαι χημεία. Σε αυτή θα ποντάρει ο Μαρτίνς, με τον Τζολάκη και θα δώσει στον Βατσλίκ την ευκαιρία να «λυθεί» ακόμη περισσότερο, πριν τον ρίξει στη «μάχη».

Διαβάστε επίσης