Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑμΕΑ: Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ματς με τη Νέφτσι

ΑμΕΑ: Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ματς με τη Νέφτσι
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 15:17

Ο κόσμος του Θρύλου επιστρέφει στο γήπεδο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμος να ζήσει ξανά από κοντά την εμπειρία του να βλέπει την ομάδα του Μαρτίνς να αγωνίζεται. Στις θέσεις τους επιστρέφουν και τα ΑμΕΑ, τα οποία δεν λείπουν ποτέ από το σπίτι τους. Ο Ολυμπιακός έβγαλε νέα ενημέρωση, προκειμένου να αναφέρει ότι οι θέσεις ΑμΕΑ εξαντλήθηκαν.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – NEFTCHI που θα διεξαχθεί στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 21/7/2021 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, φιλοξενούνται στις θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2.

Οι θέσεις αυτές έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης