Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπουχαλάκης: «Έξτρα ώθηση από τον κόσμο!»

Μπουχαλάκης: «Έξτρα ώθηση από τον κόσμο!»
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 16:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Στην ώθηση που μπορεί να πάρει η ομάδα, από την παρουσία κόσμου στο Καραϊσκάκη, αλλά και στην κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα, σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας της, στάθηκε μιλώντας στη Συνέντεξη Τύπου πριν τη Νέφτσι, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά:

Όπως ξέρουμε η συγκεκριμένη περίοδος είναι λίγο ιδιαίτερη. Όχι μόνο για εμάς, για όλες τις ομάδες… Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε ρυθμό. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις στιγμές μας. Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στο γήπεδό μας. Ο κόσμος θα μας δώσει μια παραπάνω ώθηση. Δεν είμαστε ακόμα στο 100%, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι και όσο προχωράμε, θα γίνεται καλύτερη η απόδοση της ομάδας. Μακάρι να έρχονται οι νίκες και να συνεχίσουμε μέχρι να φτάσουμε στον στόχο μας.

Όλα τα παιδιά μόνο προσμονή μπορούν να νιώθουν για το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε κοντά τους φιλάθλους μας. Όλα τα παιδιά αυτό περιμένουν. Ανυπομονούμε να πατήσουμε στο γήπεδο και από το ζέσταμα κιόλας να νιώσουμε αυτό τον παλμό που ο κόσμος μας δίνει σε όλα τα παιχνίδια.

Προσωπικά είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και στον μεγάλο στόχο που έχουμε. Να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους το να αγωνιζόμαστε στο κορυφαίο επίπεδο. Και για εμάς και για τον Σύλλογο και για τον κόσμο. Κατάλληλη να απαντήσει για μεταγραφικά θέματα, ακόμη και για το δικό μου, είναι να απαντήσει η διοίκηση.

Το σημαντικότερο είναι να μη σκεφτόμαστε ότι είναι ένα παιχνίδι. Είναι δύο ματς. Ειδικά από φέτος, με την αλλαγή στον κανονισμό με το εκτός έδρας γκολ. Να το δούμε σαν δύο ημίχρονα. Να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Έχουμε τους παίκτες να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπα στην αρχή.

Δεν έχω πολύ μεγάλη εικόνα για τη Νέφτσι. Προσπάθησα να δω εκτεταμένα τα δύο τελευταία παιχνίδια της. Είναι μία σφιχτή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες μπροστά, κοιτάει να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων. Την έχουμε δει και με τον προπονητή μας και θα είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται, για να την αντιμετωπίσουμε.

Διαβάστε επίσης