Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συμφωνία με «Μπούχα» και το εξωτερικό

Η συμφωνία με «Μπούχα» και το εξωτερικό
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 21:06

Γράφει ο Δημήτρης Μαργωμένος

Ένα θέμα το οποίο είναι «ανοιχτό» αναφορικά με τον προγραμματισμό που έχει ο Ολυμπιακός, είναι το συμβόλαιο του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Έλληνας μέσος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Όμως ο Ολυμπιακός θέλει να το τελειώσει το θέμα του από τώρα, έτσι ώστε να μην πάει το ζήτημα αυτό μέχρι Ιανουάριο. Όποτε και θα μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να τον πάρει ως ελεύθερο για το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια και ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να το κλείσει το θέμα.

Για αυτό άλλωστε και οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο. Έχει συμφωνήσει ο «Μπούχα» στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε ο σύλλογος και αυτό που απομένει είναι η υπογραφή και η επίσημη ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα όμως έχουν υπάρξει και τα σενάρια για τον Μπουχαλάκη για μεταγραφή στο εξωτερικό. Γράφτηκε πως η Λανς τον θέλει και ότι μάλιστα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 28χρονο μέσο.

Κάτι όμως το οποίο, τουλάχιστον για την ώρα, δεν έχει γίνει. Δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τους Γάλλους στον Ολυμπιακό για τον Μπουχαλάκη. Αυτή τη στιγμή το δεδομένο είναι πως ο «Μπούχα» είναι στον Θρύλο, έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο και είναι 100% συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ έχει περάσει από το μυαλό του μία ενδεχόμενη μεταγραφή στο εξωτερικό, περισσότερο για να ζήσει και αυτήν την εμπειρία. Διότι όταν του είχε δοθεί η ευκαιρία και είχε πάει στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν ήταν στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα.

Όμως τόσο ο ίδιος όσο όμως και ο Ολυμπιακός, θέλουν να συνεχίσουν μαζί, από τη στιγμή κιόλας που ο Μπουχαλάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων και έχει φτάσει σε σημείο να είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας, αλλά και να φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας του Πειραιά!

Διαβάστε επίσης