Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Πρόκριση από σήμερα! (photo)

Ολυμπιακός-Νέφτσι: Πρόκριση από σήμερα! (photo)
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 - 10:44

Προετοιμασία τέλος. Φιλικά ματς τέλος. Ήρθε η ώρα για το πρώτο επίσημο. Ήρθε η ώρα για την πρώτη επίσημη «μάχη» του Ολυμπιακού, για τη σεζόν 2021-22! Ο Θρύλος είναι έτοιμος να μπει στη διαδικασία των προκριματικών αγώνων, με απώτερο στόχο το να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Champions League! Όπως το έχει κάνει ξανά και ξανά και ξανά. Όπως μόνο εκείνος μπορεί να το κάνει. Όπως μόνο εκείνος μπορεί να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο…

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε (22:00/Mega) στη «μάχη» της Ευρώπης, απέναντι στη Νέφτσι Μπακού. Στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια του, β’ προκριματικού γύρου του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, με στόχο… την πρόκριση. Από απόψε, ει δυνατόν! Με ένα σκορ που δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας των πρωταθλητών Ελλάδας!

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Είναι το «όνομα». Είναι η μεγαλύτερη ομάδα, με τις περισσότερες παραστάσεις στην Ευρώπη. Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα κάνει να φανούν μέσα στο γήπεδο.

Θρύλε παίξε γερά!

Παίξε με τσαμπουκά!

Και ο κόσμος σου θα τραγουδά!

Δίπλα σου! Στην εξέδρα… Όπως πρέπει…

ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Διαβάστε επίσης