Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 - 20:17

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ: Πρώτο επίσημο ματς για τον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν από νωρίς στη «μάχη» των επίσημων αγώνων, καθώς παίζει στη Β’ προκριματική φάση των προκριματικών του Champions League. Πρώτο ματς απόψε στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Νέφτσι Μπακού!

Αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός είναι να πάρει ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς, για να εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση και να προχωρήσει μέχρι τα πλέι οφ, όπου και θα κριθεί η είσοδός του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Τζολάκης, Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ | Μαρτίνς: «Να σεβαστούμε τον αντίπαλο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού, είπε αρχικά:

«Η ομάδα είναι καλά και έχει δουλέψει αρκετά. Αν λάβει κανείς υπόψη του την περίοδο που βρισκόμαστε είμαστε ικανοποιημένοι. Υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε αλλά είμαστε σε ένα καλό επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τον Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι καλά και προπονείται καλά εδώ και μία εβδομάδα μαζί με την ομάδα. Είναι στο επιθυμητό επίπεδο και δουλεύει καλά και είναι έτοιμος για το ματς».

Για το ότι το Καραϊσκάκη ανοίγει και πάλι για τον κόσμο μετά από 507 ημέρες: «Είναι μία ημέρα συμβολική για εμάς. Μετά από καιρό επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο, το έχω ξαναπεί και θα συνεχίσω να το λέω. Είναι παιχνίδι το οποίο έχει ανάγκη το πάθος και ο κόσμος μας μεταφέρει το πάθος. Εμείς καθημερινά προπονούμαστε και αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε ικανοποίηση στον κόσμο και τον σύλλογο. Είναι σημαντική ημέρα. Επίσης όμως είναι σημαντικό γιατί θα μας βοηθήσουν αρκετά. Μεγάλο μέρος των επιτυχιών των οποίων αναφέρατε ανήκει στον κόσμο, γιατί μας βοηθούν και μας ωθούν στο θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά, θέλει αφοσίωση και συγκέντρωση και από εμάς για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Είναι κάτι σημαντικό και μία μεγάλη αλλαγή για το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι το οποίο κατά καιρούς ευνοούσε τις μεγάλες ομάδες. Ένα γκολ εκτός έδρας μπορεί να έκρινε την πρόκριση. Επίσης όταν έμπαινε ένα γκολ σε παράταση καθόριζε την τύχη των μεγάλων ομάδων κυρίως γιατί είχαν την ευκολία οι μεγάλες ομάδες να σκοράρουν. Ήταν μία προστασία κατά κάποιον τρόπο για κάποιες ομάδες, πλέον όμως αλλάζει αυτό και το παιχνίδι γίνεται πιο ανταγωνιστικό και αλλάζει για όλους».

Για τη Νέφτσι: «Φυσικά και συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στη δική μας ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εννοείται ότι έχω μελετήσει την ομάδα της Νέφτσι. Έχω ξεχωρίσει κάποιους παίκτες, έχει ποιότητα ως ομάδα και είδα και τα δύο ματς με την Ντιναμό Ντιφλίδας. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και ποιοτική. Θα πουν κάποιοι ότι είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να είμαστε προσεκτικοί αν θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Μπακού».

Live Streaming ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης