Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Όπως το περιμέναμε. Όμορφη έκπληξη η παρουσία των νεαρών»

Μαρτίνς: «Όπως το περιμέναμε. Όμορφη έκπληξη η παρουσία των νεαρών»
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 01:18

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, όπως παράλληλα και το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, στάθηκε στις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του, αλλά και το γεγονός πως περίμενε δύσκολη τη Νέφτσι Μπακού από πριν το ματς:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο όπως ακριβώς το περιμέναμε. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Είχαμε όμως πολλά προβλήματα τις τελεταίες 48 ώρες και το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Τελευταία στιγμή προέκυψαν θέματα τα οποία άλλαξαν τα σχέδιά μας σε μεγάλο βαθμό. Όπως και κατά τη διάρκεια του αγώνα με Μπουχαλάκη και Καμαρά. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και έντονο και έτσι πιστεύουμε θα είναι και το δεύτερο ματς. Έχει αξία αυτό το 1-0, αλλά θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να τα καταφέρουμε ακόμη καλύτερα. Σίγουρα όμως θα είναι έντονο και δύσκολο όπως ήταν και το αποψινό».

Η παρουσία των νεαρών παικτών Τζολάκη, Μάρκοβιτς, Σουρλή, Βρουσάι, Αγκιμπού Καμαρά, δείχνει κάτι για το «αύριο» του Ολυμπιακού;

«Ξεκάθαρα ήταν ένα δείγμα για το μέλλον. Όπως όλοι γνωρίζουν θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε νεους ποδοσφαιριστές. Είναι ευχάριστο ότι μπόρεσαν να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να ανταποκριθούν. Ψάχνουμε όλοι να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που προύκεψαν. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τα παιδιά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Θα θέλαμε να ήταν σε άλλες συνθήκες η ευκαιρία τους, ωστόσο ήταν μία όμορφη έκπληξη με αυτό που είδαμε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε ένα ματς με δύσκολες συνθήκες με εξαιρετικό τρόπο».

Υπάρχουν πληροφορίες πως το γήπεδο της Νέφτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση θα επηρεάσει αυτό σε κάτι την προετοιμασία της ομάδας σας;

«Έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε προπόνηση εκτός έδρας. Ο Χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος και θέλουμε να δουλέψουμε την τακτική μας και όχι μπροστά στις κάμεερες εκεί. Θα κάνουμε προπόνηση στο Ρέντη και μετά θα ταξιδέψουμε. Ο χρόνος είναι λίγος και χρειαζόμαστε αυτήν την έξτρα προπόνηση. Οι συνθήκες εκεί ξέρουμε ότι το χόρτο είναι σχετικά καινούργιο, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό ότι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμο. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα θα προετοιμαστεί καλά για να προσαρμοστεί όπως πρέπει στο ματς αυτό».

Διαβάστε επίσης