Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικητής κόντρα σε όλα, με πείσμα!

Νικητής κόντρα σε όλα, με πείσμα!
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 11:10

Του παρουσιάστηκαν τόσες αναποδιές, αλλά τις ξεπέρασε και αυτές. Τις νίκησε και αυτές! Και δεν ήταν και λίγες έτσι! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής με 1-0 απέναντι στη Νέφτσι και εκτός από την επικίνδυνη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, τα έβαλε και με τα δικά του προβλήματα που έκαναν «βουνό» το έργο του.

Στους ήδη απόντες Τικίνιο, Φορτούνη, Μπα, προστέθηκαν άλλοι τρεις πολύ σημαντικοί παίκτες πριν το ματς: ο Ελ Αραμπί με κορονοϊό, ο Παπασταθόπουλος που μπήκε σε καραντίνα λόγω επαφής με τον Μαροκινό και ο Εμβιλά με μυϊκό τραυματισμό. Σταθείτε, έχουμε κι άλλα: Τραυματισμός Μπουχαλάκη και αναγκαστική αλλαγή πριν καν συμπληρωθεί 20λεπτο, συν την αποβολή του Καμαρά στο 43’.

Ο Ολυμπιακός τα έβαλε και με τα δικά του μεγάλα προβλήματα και αναδείχθηκε νικητής. Και είναι πολύ σημαντικό που κατάφερε με όλες αυτές τις διαμορφωθείσες συνθήκες που κέρδισε έστω και 1-0.

Η Νέφτσι έδειξε ότι δεν είναι κακή ομάδα, αλλά ο Θρύλος εννοείται ότι έχει τον πρώτο λόγο να την περάσει και να συνεχίσει προς τον στόχο του. Ειδικά όταν έχεις πάρει ένα παιχνίδι που όλα σου έχουν πάει ανάποδα και που δεν έχεις κάνει και την καλύτερη εμφάνισή σου, δικαιολογημένα θεωρείσαι το μεγάλο φαβορί. Εννοείται, όμως, ότι θέλει προσοχή...

Διαβάστε επίσης