Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει ο κόσμος: Κάνουν διαγωνισμό για να βάλουν στην ΚΕΔ αυτούς που ξέρει όλη η Ελλάδα!

Γελάει ο κόσμος: Κάνουν διαγωνισμό για να βάλουν στην ΚΕΔ αυτούς που ξέρει όλη η Ελλάδα!
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 17:08
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το είδαμε κι αυτό! Πρόκληση ενδιαφέροντος κάνει ο Κλάτενμπεργκ για να βάλει στην ΚΕΔ τους Καλογερόπουλο, Μάνταλο και Δαμιανό Ευθυμιάδη. Μάλιστα, στις 6 Αυγούστου, θα κάνει και συνεντεύξεις στους ενδιαφερόμενους για να γίνει αυτό που ξέρει όλη η Ελλάδα. Τα ονόματα έχουν γραφτεί από καιρό, όταν ο Αγγλος έκανε ...τουρισμό στις ΗΠΑ, όπου πήγε να σχολιάσει φάσεις του Euro. Σύμφωνα με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι πρώην διεθνείς διαιτητές, δηλαδή έτσι ...κόπηκε ο Θάνος!

Το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Κλάτενμπεργκ είναι ότι με την πρόσκληση ενδιαφέροντος θα δικαιολογήσει το που γνώριζε τους Καλογερόπουλο, Μάνταλο, οι οποίοι είναι παρατηρητές της Γ' Εθνικής, αν και μπορεί στο μεταξύ να τους ανεβάσει στη Super League. Αυτοί προωθούνται από το μπλοκ του νότου, ενώ υπάρχει... σφήνα από το μπλοκ του βορρά για τον Ευθυμιάδη. Όλα αυτά τα μηνύματα παρουσιάστηκαν ως ρεπορτάζ! Δηλαδή, με το συγκεκριμένο θέμα έχουμε να κάνουμε με θέατρο του παραλόγου.

Το θέμα είναι τι χρειάζεται ο Κλάτενμπεργκ τρεις συμβούλους για το ...ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όταν τα μέλη της ΚΕΔ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το VAR είναι τρία (Κλάτενμπεργκ, Καπέλα, Κόλιν), αν και δεν αποκλείεται να μπει και τέταρτος. Ο Κλάτενμπεργκ το πρότεινε, ήθελε έναν Πορτογάλο, όμως του απέκλεισαν επειδή ήθελαν να βάλουν τρεις Ελληνες στην ΚΕΔ, άρα ο Αγγλος δείχνει ότι έκανε το χατίρι τους.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η FIFA και η UEFA ζήτησαν από τον Κλάτενμπεργκ να μην συνεργάζεται με Έλληνες παράγοντες της διαιτησίας. Όμως, ο πρόεδρος της ΚΕΔ προκαλεί ξανά, αφού πέρσι τέτοια εποχή κράτησε την... κομπανία του Περέιρα, δηλαδή τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα, Ιωσηφόγλου. Τι θα γίνει αν στείλουν βιογραφικά; Το αναφέρουμε επειδή κυκλοφορεί ότι... παίζει και ο Τριτσώνης.

Αναλυτικά η πρόσκληση ενδιαφέροντος:

«Ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021/22 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ αποφασίσθηκε η διενέργεια Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για τη σύσταση τριμελούς επιτροπής, υπό την ευθύνη της οποίας θα τελούν οι δραστηριότητες των Αξιωματούχων και Παρατηρητών Διαιτησίας των Ερασιτεχνικών Κατηγοριών.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις για την στελέχωση των τριών θέσεων εργασίας και μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά στην ενότητα "Θέσεις Εργασίας στην Ε.Π.Ο.".

Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας και συγκεκριμένα στις 6 Αυγούστου, ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ Μαρκ Κλάτεμπεργκ θα προβεί σε ατομικές συνεντεύξεις με τους/τις υποψηφίους/ιες.

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονισθεί ότι για πρώτη φορά ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ θα αναζητήσει συνεργάτες με τον παραπάνω περιγραφόμενο τρόπο, ο οποίος διασφαλίζει όρους πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας».

Διαβάστε επίσης