Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόσα προβλήματα, τόσες λύσεις

Τόσα προβλήματα, τόσες λύσεις
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 - 11:33

ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να λέει ότι έχει ΠΛΗΡΕΣ ρόστερ. Τόσα προβλήματα, τόσες λύσεις. Απλά τα πράγματα. Απλά. Απλούστατα. Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σταθεί σε τέτοιο ματς, με τόσες πολλές απουσίες. Με τόσα πολλά προβλήματα. Και πριν από αυτό, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού. Με την αποβολή, με το χτύπημα του Όλεγκ. Με την ανάγκη αντικατάστασης του Χασάν.

Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει ΠΛΗΡΕΣ ρόστερ. Όλοι οι παίκτες μπορούν να μπουν και να δώσουν πράγματα στην ομάδα, μέσα σε ένα ματς, το οποίο έδειχνε ότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί να «στραβώσει». Όχι γιατί η Νέφτσι ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό, ούτε γιατί ο Ολυμπιακός «δεν ήταν καλός». Ήταν ένα περίεργο ματς, με μία ροή, η οποία έδειχνε ότι ο Ολυμπιακός «το είχε», αλλά έπρεπε να είναι μονίμως σε «συναγερμό». Και ήταν.

Ο Ολυμπιακός έδωσε ελάχιστα δικαιώματα, αλλά κράτησε την παρτίδα στα μέτρα του, όπως συνηθίζει να κάνει στα προκριματικά του καλοκαιριού. Κάνει «κουμάντο», σε αυτούς τους αγώνες. Όσο «περίεργοι» και αν είναι, όσο δύσκολο και αν είναι να τους «κουμαντάρει», όσα προβλήματα και αν έχει, ή «βγαίνουν», μέσα στο ματς, ο Ολυμπιακός έχει πάντα τις λύσεις, για να ξεπερνάει τις δυσκολίες.

Και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος αυτού του πλούσιου, σε αριθμό και ποιότητα παικτών, ρόστερ. Και ο Ολυμπιακός το έχει.

Διαβάστε επίσης