Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες...

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες...
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 - 23:17

Γράφει ο Δημήτρης Μαργωμένος

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα δύο συγκεκριμένων θέσεων.

Η ομάδα του Πειραιά έχει βάλει ως στόχο πρώτα απ' όλα να ενισχυθεί στις θέσεις του αριστερού μπακ και εξτρέμ.

Ιδιαίτερα στα εξτρέμ ο Ολυμπιακός ψάχνει εδώ και καιρό τον παίκτη που θα ταιριάξει στην ομάδα. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις τις οποίες «έτρεξε», χωρίς όμως να καταλήξουν σε κάποια θετική εξέλιξη.

Τα τελευταία 24ωρα έχει επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα του Ονιεκούρου, ο οποίος ανήκει στη Μονακό. Παίκτη τον οποίο θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει σύντομα και το ζήτημα απόκτησης αριστερού μπακ. Υπάρχει μόνο ένας αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά η ομάδα του Πειραιά θέλει κάτι πιο δυνατό για βασικό.

Θέλει τον Πικέρες της Πενιαρόλ, για τον οποίο ο πρόεδρος της ομάδας είπε ότι δεν θα συνεχίσει εκεί και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Οι Πειραιώτες είναι μέσα στους υποψήφιους για να τον αποκτήσουν, όμως δεν έχει διαρρεύσει κάτι οριστικό για την ώρα...

Το σίγουρο είναι πως σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να κλείσουν σύντομα αυτά τα δύο ζητήματα και να προχωρήσει όπως πρέπει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

«Ο Πικέρες φεύγει...»

«Ο Πικέρες φεύγει...»

Ο πρόεδρος της Πενιαρόλ μίλησε για το μέλλον του αριστερού μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός...