Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσαγανό και «τρέλα»

Τσαγανό και «τρέλα»
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 - 14:34

Ο «μικρός» μεγάλωσε. Δεν είναι πλέον μικρός. Εντάξει, μικρός είναι. Αλλά… «μικρός» δεν είναι καθόλου! Ποδοσφαιρικά μεγάλωσε, άλλαξε επίπεδο. Έγινε Άνδρας. Τον είδαμε από την προετοιμασία, να παίζει, να δείχνει πράγματα, να βάζει γκολ. Ο Βασίλης Σουρλής είναι εδώ και είναι έτοιμος για να κάνει και άλλο «επόμενο βήμα». Ποιο είναι αυτό; Το να πάρει το χρίσμα του βασικού, από τον Μαρτίνς, στο Μπακού… Μπορεί να τον δούμε βασικό τον νεαρό, στη ρεβάνς στο Μπακού. Είναι έτοιμος; Έτσι δείχνει…

Έτσι έδειξε και στο ματς στο Καραϊσκάκη, όπου μπήκε για να προσφέρει φρεσκάδα, τρεξίματα και… πνευμόνια, στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Και το έπραξε με τρόπο εμφατικό. Σας αναλύαμε χθες ότι η κίνηση αυτή δεν αποσκοπούσε μόνο στο να δώσει στον Ολυμπιακό κάτι, σε εκείνο το ματς. Αλλά λειτούργησε και σαν ενός είδους δοκιμή, από τον Μαρτίνς, για το ματς που θα έρθει, στο Μπακού. Για τη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν.

Μπορεί να μην είναι ο Σουρλής, αλλά να είναι ο Μάρκοβιτς. Και οι δύο έδειξαν… τσαγανό και «τρέλα», παίζοντας στο κέντρο. Καλώς εννοούμενη, ποδοσφαιρική τρέλα. Έδειξαν να… δαγκώνουν. Να «μασάνε σίδερα»! Έδειξαν έτοιμοι.

Μπορεί να είναι ο Σουρλής. Είναι πολύ πιθανό. Μπορεί να είναι ο Μάρκοβιτς. Όπως και να ‘χει, ο Μαρτίνς θα το δουλέψει καλά, πριν το πράξει. Και φυσικά θα περιμένει και τον Μπουχαλάκη, δίχως πολλές ελπίδες, δυστυχώς…

Διαβάστε επίσης

Η σταθερά του Πέδρο

Η σταθερά του Πέδρο

Ο Γιώργος Μασούρας δεν έχει κερδίσει απλώς τη θέση του στην 11άδα του Ολυμπιακού…

Η προσμονή φέτος είναι… διαφορετική!

Η προσμονή φέτος είναι… διαφορετική!

Κάθε καλοκαίρι προσμένουμε να μάθουμε για… μεταγραφές! Φέτος, σε σχέση με πέρυσι, περιμένουμε περισσότερο από όλα να μάθουμε… πότε βγαίνουν εισιτήρια!