Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τελειώνει με Πικέρες ο Θρύλος!

Το τελειώνει με Πικέρες ο Θρύλος!
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 - 16:27

Γράφει ο Δημήτρης Μαργωμένος

Τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπιακός έδωσε προτεραιότητα στην απόκτηση αριστερού μπακ. «Έτρεξε» αρκετά το θέμα και όλα δείχνουν πως έχει καταλήξει και σύντομα θα έχουμε και εξελίξεις.

Ο Χοακίν Πικέρες είναι η τελική επιλογή των «ερυθρόλευκων». Από την πρώτη στιγμή η περίπτωσή του ήταν ψηλά στη λίστα της ομάδας του Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις το τελευταίο 24ωρο για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τις διαπραγματεύσεις με την Πενιαρόλ.

Ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε ότι ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στην Πενιαρόλ και θα αγωνίζεται με άλλη φαέλα τη νέα σεζόν, χωρίς όμως να μιλά για συγκεκριμένη ομάδα. Στην Αργεντινή αναφέρονται σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι για την ώρα.

Παράλληλα και στη Γερμανία υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν καλή άποψη για τον 22χρονο αριστεροπόδαρο μπακ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί αρκετά καλά τις τελευταίες ώρες.

Κάτι που τον έχει φέρει να είναι το φαβορί για την απόκτησή του!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται αρκετά κοντά στην απόκτησή του και το θέμα του θα τελειώσει ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός του δίνει και το κίνητρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League).

Τα πράγματα, λοιπόν, είναι καλά για τον Ολυμπιακό στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Η σταθερά του Πέδρο

Η σταθερά του Πέδρο

Ο Γιώργος Μασούρας δεν έχει κερδίσει απλώς τη θέση του στην 11άδα του Ολυμπιακού…