Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή συνεργάτη Λεμονή, στον Ολυμπιακό Β' ο Βενιαμίν

Επιστροφή συνεργάτη Λεμονή, στον Ολυμπιακό Β' ο Βενιαμίν
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 - 21:32

Γράφει ο Δημήτρης Μαργωμένος

Σε ρυθμό καλοκαιρινής προετοιμασίας αρχίζει να μπαίνει και ο Ολυμπιακός Β'!

Ως γνωστόν οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την απόφαση που έλαβαν να δημιουργήσουν δεύτερη ομάδα ή αλλιώς «Ολυμπιακό Β'» ή «Κ23» όπως αναφέρεται πλέον το συγκεκριμένο τμήμα.

Ο Ολυμπιακός Β' πρόκειται να ξεκινήσει την προετοιμασία του την προσεχή Δευτέρα. Δύο ημέρες και... κάτι έχουν μείνει για να μπει στο γήπεδο η νέα ομάδα του Πειραιά οπότε και η διοίκηση προχώρησε τις διαδικασίες για να συμπληρωθεί το τεχνικό τιμ.

Προπονητής του Ολυμπιακού Β' θα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα και πληροφορίες αναφέρουν πως βοηθός του θα είναι ο Μιχάλης Καβαλιέρης. Ο έμπειρος προπονητής ήταν και στο παρελθόν στους «ερυθρόλευκους» στο τεχνικό τιμ του Τάκη Λεμονή. Συμφώνησε με τους Πειραιώτες και θα είναι και πάλι από τη Δευτέρα στο Ρέντη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλες δύο επιστροφές στον Ολυμπιακό για τη δεύτερη ομάδα.

Η μία είναι αυτή του Μάκη Βενιαμίν. Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο, έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε επίσης να γυρίσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και τον σύλλογο.

Ο Βενιαμίν ήταν επί σειρά ετών στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ως προπονητής τερματοφυλάκων και στη συνέχεια πήγε στον Ατρόμητο.

Παράλληλα, η νέα επιστροφή είναι αυτή του Μανώλη Σμπώκου. Αναλαμβάνει τον ρόλο του γυμναστή στον Ολυμπιακό Β', ο οποίος επίσης στο παρελθόν ήταν στους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα στην πρώτη ομάδα, ως συνεργάτης του Χρήστου Μουρίκη.

Αυτό είναι, λοιπόν, όλο το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Β', με την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο την προσεχή Δευτέρα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

Διαβάστε επίσης

Να «ανέβει»... (video)

Να «ανέβει»... (video)

Αρκετά τα προβλήματα, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιαστεί καλύτερος στο Αζερμπαϊτζάν...