Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σε «αναμμένα κάρβουνα» για Μπουχαλάκη-Ελ Αραμπί

Σε «αναμμένα κάρβουνα» για Μπουχαλάκη-Ελ Αραμπί
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - 14:24

Πολύ σημαντικοί είναι για την 11δα του Ολυμπιακού, τόσο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και οι δύο ποδοσφαιριστές απουσίασαν, επί τοις ουσίας, από το πρώτο ματς. Ο Μπουχαλάκης στάθηκε άτυχος και αντικαταστάθηκε νωρίς, ενώ ο Ελ Αραμπί ήταν ολοκληρωτικά απών, λόγω κορονοϊού. Στον Ολυμπιακό κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» για Μπουχαλάκη-Ελ Αραμπί. Ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και για τους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δει αν θα τους έχει μαζί του, στο Μπακού.

Και οι δύο έχουν πιθανότητες και όχι βεβαιότητα, ότι θα είναι εκεί. Ο Μπουχαλάκης ταλαιπωρείται από τραυματισμό και όπως σας ενημερώσαμε, μοιάζει από δύσκολο, έως απίθανο, να καταφέρει να προλάβει, αν και δίνει τη «μάχη» του. Μάλιστα, υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Σε ό,τι αφορά τον Ελ Αραμπί, το πράγμα είναι σαφές: Εφόσον τα τεστ της Δευτέρας δείξουν ότι ο Μαροκινός δεν είναι θετικός στον κορονοϊό, θα ακολουθήσει την αποστολή στο Μπακού και έχει και πιθανότητες να παίξει. Αυτό γιατί τόσες μέρες παρέμενε ασυμπτωματικός και δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, με το όλο θέμα. Αυτό σημαίνει πως αν το τεστ του είναι «ΟΚ» τη Δευτέρα, θέτει υποψηφιότητα για την 11δα στο Μπακού. Και ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη.

Λύσεις έχει στα χέρια του ο Μαρτίνς, αλλά θα περιμένει για τους δύο, προτού οριστικοποιήσει τα πλάνα του, για το ματς-ρεβάνς με τη Νέφτσι,

Διαβάστε επίσης