Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλήρωση πρωταθλήματος με ερωτηματικά

Κλήρωση πρωταθλήματος με ερωτηματικά
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - 11:04

Έφτασε η ώρα, λοιπόν, για να βγει το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός μαθαίνει σήμερα το βράδυ (20:30) το πρόγραμμα που θα έχει στο πρωτάθλημα και με ποια σειρά θα πρέπει να νικήσει τους αντιπάλους του, για να καταφέρει να φτάσει στο 47ο. Διαδικασία η οποία, όπως και κάθε τι άλλο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν γίνεται σωστά και… όπως πρέπει… Αλίμονο.

Τι εννοούμε; Η κλήρωση του πρωταθλήματος ήταν να γίνει στις 19 Ιουλίου και αναβλήθηκε, ελέω της έλλειψης αποτελέσματος, στην προσπάθεια να βρεθεί λύση, στα τηλεοπτικά. Η Σούπερ Λιγκ προσπάθησε, αναβάλλοντας τη διαδικασία να κερδίσει χρόνο και να δώσει στις ομάδες τη δυνατότητα να βρουν λύση, με το θέμα των τηλεοπτικών. Αφού, φυσικά, η υπόθεση «κεντρική διαχείριση» δεν προχώρησε… Κάτι τέτοιο δεν έφερε κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, αφού εκκρεμότητες γύρω από τα τηλεοπτικά υπάρχουν ακόμη πολλές.

Και έτσι η σημερινή διαδικασία θα γίνει, επίσης, με πολλά, πολλά ερωτηματικά. Στις 12:30 υπάρχει διοικητικό συμβούλιο της Super League μέσω τηλεδιάσκεψης. Εκεί θα φανεί εάν θα πραγματοποιηθεί κανονικά η διαδικασία της κλήρωσης, το βράδυ, ή αν θα έχουμε πάλι κάποια αναβολή-έκπληξη…

Διαβάστε επίσης

Κατάθεση ψυχής; Και λίγα λέμε…

Κατάθεση ψυχής; Και λίγα λέμε…

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να… «πεθάνει» στο χορτάρι του γηπέδου της Νέφτσι, για να προκριθεί, με τόσα προβλήματα που «κουβαλάει».