Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σφήνα ο Ολυμπιακός στη Σπέτσια για Ρέτσα»

«Σφήνα ο Ολυμπιακός στη Σπέτσια για Ρέτσα»
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - 13:33

Το θέμα Πικέρες δείχνει να… φθίνει, για τον Ολυμπιακό. Η εμπλοκή της Παλμέιρας έκανε πολύ δύσκολη την υπόθεση απόκτησής τους, από τον Θρύλο, αλλά οι λύσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν αρχίζουν και τελειώνουν στον Ουρουγουανό. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει πάντα στα υπόψιν του τη λύση του Αρκάντιους Ρέτσα, καθώς σύμφωνα με συνεχιζόμενα ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Θρύλος κάνει τις κινήσεις του, για να πάρει τον διεθνή Πολωνό της Αταλάντα.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, ο Θρύλος έχει μπει «σφήνα» στη σχέση Σπέτσια-Αταλάντα, γεγονός που του δίνει πιθανότητες, να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Ο Ρέτσα δεν είναι σε πρώτο πλάνο στην Αταλάντα, για τον Γκασπερίνι, αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δεν μοιάζει να είναι προτεραιότητα το να μείνει στην Αταλάντα, βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός έχει… φρενάρει, τις κατά τα άλλα προχωρημένες επαφές, ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Σπέτσια και κοιτάζει να βρει τη «χρυσή τομή» με την ομάδα του Μπέργκαμο, για να πάρει τον παίκτη. Ο Ρέτσα είναι 26 χρονών, θυμίζουμε, με θητεία στο Καμπιονάτο. Λίγες συμμετοχές, με την Αταλάντα, αλλά περισσότερες με τις ΣΠΑΛ και Κροτόνε. Και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει δυνατό «μπάσιμο», για να τον αποκτήσει.

** Η φωτογραφία του Ρέτσα είναι από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή στο Instagram.

Διαβάστε επίσης