Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πυρά Καραπαπά, Αγραφιώτη στη Λίγκα «για τον εκβιασμό και το πραξικόπημα»

Πυρά Καραπαπά, Αγραφιώτη στη Λίγκα «για τον εκβιασμό και το πραξικόπημα»
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - 15:16
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Βολές κατά ριπάς εξαπέλυσαν στη ΓΣ της Super League με αφορμή τη μη ψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς και ο διευθύνων Τάκης Αγραφιώτης και ενώ στις 20:30 ακολουθεί η κλήρωση. Ο Καραπαπάς έκανε λόγο για «γελοιότητα», ενώ τόνισε: «Ούτε θα υποκύψουμε, αλλά ούτε και υποστούμε τον εκβιασμό από τα σάψαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης με μπροστινό τον Μπέο που φωνάζει χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει». Από την πλευρά του ο Τάκης Αγραφιώτης μίλησε για «ντροπή», προσθέτοντας: «Έχουν δίκαιο τα κανάλια που κάθε χρόνο μας κάνουν μικρότερες προσφορές».

Αναλυτικά, οι... βολές του Καραπαπά: «Για τη σημερινή γελοιότητα της μη ψήφισης της προκήρυξής του πρωταθλήματος, εσείς έχετε απόλυτα την ευθύνη που επιτρέπεται σε επτά ομάδες να έχουν κάνει φράξια μέσα στο συνεταιρισμό και να εκβιάζουν, όπως είπε και ο κ. Αλαφούζος.

Ούτε θα υποκύψουμε, αλλά ούτε και υποστούμε τον εκβιασμό από τα σάψαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης με μπροστινό τον Μπέο που φωνάζει χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει.

Κανείς δε θα σας πάρει ποτέ σοβαρά γιατί έχετε κάνει το ποδόσφαιρο τσίρκο».

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης τόνισε:

«Αυτό είναι πραξικόπημα κατά του ποδοσφαίρου. Έτσι όπως έχετε γελοιοποιήσει την Super League, στο τέλος θα ψηφίζετε για το χρώμα που φοράνε οι ομάδες.

Είναι τουλάχιστον ντροπή αυτό που συμβαίνει και έχουν δίκαιο τα κανάλια που κάθε χρόνο μας κάνουν μικρότερες προσφορές».

Την προκήρυξη δεν ψήφισαν οι οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Ιωνικός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Λαμία. Είναι οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ που τις στηρίζει.

Αντίθετα ψήφισαν οι: ΑΕΚ, Ατρόμητος Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε επίσης