Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένα ποδόσφαιρο σε… ομηρία!

Ένα ποδόσφαιρο σε… ομηρία!
Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - 16:09

Πάμε για… κλήρωση το βράδυ. Τι κλήρωση; Το πρωτάθλημα είναι… στον αέρα. Έχει… γελοιοποιηθεί, μέχρι εκεί που δεν παίρνει, στα χέρια εκείνων που το έχουν… βυθίσει στην ανυπαρξία! Στα χέρια εκείνων που κάνουν ό,τι θέλουν, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και… αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν, τραβάνε και μια καταψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος και το… δένουν κόμπο.

Εν προκειμένου, Ιωνικός, Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΟΚ ψήφισαν ενάντια στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και… έθεσαν το νέο πρωτάθλημα σε κατάσταση… ομηρίας! Πιο… χαρακτηριστική εικόνα, του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο των συμφερόντων των λίγων, στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ο ΠΑΟΚ, λόγου χάρη, σπάει την κεντρική διαχείριση (και άλλοι τον ακολουθούν) κατά το δοκούν και κατά το δικό του συμφέρον… Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ήταν τότε, πριν από μερικά χρόνια είπε «τέλος» στην κεντρική διαχείριση και έκανε… άνω-κάτω το θέμα «τηλεοπτικά».

Αφού απέτυχε παταγωδώς, με το paok tv, σύρθηκε πίσω στην «αγκαλιά» της Nova και σήμερα καταψήφισε την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αφού ακόμη… δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη.

«Είναι τουλάχιστον ντροπή αυτό που συμβαίνει και έχουν δίκαιο τα κανάλια που κάθε χρόνο μας κάνουν μικρότερες προσφορές» ήταν τα λόγια του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Αγραφιώτη. Και πόση αλήθεια να χωρέσει σε μια φράση. Πόση αλήθεια αντέχουν οι «εξυγιαντές»; Τι έχουν να πουν τώρα, εκείνοι που έθεσαν ξανά σήμερα σε… ομηρία το ποδόσφαιρό μας, επειδή δεν έχουν βρει τηλεοπτικό συμβούλιο; Μήπως τελικά είναι εκείνοι που κινούνται με γνώμονα ΜΟΝΟ το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ συμφέρον;

Διαβάστε επίσης