Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Στο Αζερμπαϊτζάν για τη νίκη και την πρόκριση»

Μαρτίνς: «Στο Αζερμπαϊτζάν για τη νίκη και την πρόκριση»
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 - 12:41

Δεν πτοείται ο Ολυμπιακός από τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, όπως είπε ο Πέδρο Μαρτίνς. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Θρύλου τόνισε πως η ομάδα πάει στο Αζερμπαϊτζάν για να πάρει και τη νίκη και την πρόκριση. «Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι. Θα λείψουν οι Κρίστινσον, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ και ο τιμωρημένος Καμαρά. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη όχι για την ισοπαλία, ταξιδεύουμε στο Αζερμπαϊτζάν για τη νίκη και για την πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τις σερί προκρίσεις αήττητος στα καλοκαίρια και το μυστικό αυτών των επιτυχιών: «Είναι ιδιαίτερα και δύσκολα ματς γιατί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Χρειάζεται διαχείριση, δεν υπάρχουν μυστικά παρά μόνο δουλειά και καλή προετοιμασία. Πριν και στη διάρκεια του αγώνα. Πνευματικά, αγωνιστικά, τεχνικά, τακτικά. Είναι κρίσιμη η στρατηγική, να ξέρεις και να αντιδράς στην εξέλιξη του αγώνα. Όταν είσαι έτοιμος συνήθως τα πράγματα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει».

Για το αν είναι πρόκληση το παιχνίδι με όλα αυτά τα προβλήματα: «Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να δίνω λύσεις στα προβλήματα. Πάντα υπάρχουν λύσεις. Μπορεί να έχουμε πολλές απουσίες και διάφορα θέματα όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχει παίκτες να ανταποκριθούν. Όσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό έχουν αξία και ποιότητα για να ανταποκριθούν και να προσφέρουν λύσεις. Είτε είναι νέοι είτε έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν είναι μόνο όσοι λείπουν. Όλοι μπορούν να δώσουν λύσεις. Είναι υποχρέωση να τιμήσουμε το σύλλογο, να τα δώσουμε όλα. Έχουμε τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να τα καταφέρουμε».

Αν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο: «Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση του γηπέδου».

Διαβάστε επίσης