Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενδεκάδα δεν ανακοίνωσε, αλλά η τριάδα δείχνει να έχει «κλειδώσει»

Ενδεκάδα δεν ανακοίνωσε, αλλά η τριάδα δείχνει να έχει «κλειδώσει»
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 11:12

Τα πολλά προβλήματα, με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, τα οποία αντιμετωπίζει ο Μαρτίνς, δυσκολεύουν πολύ το έργο του, ενόψει της αποψινής ρεβάνς, στο Μπακού, με αντίπαλο τη Νέφτσι. Ενδεκάδα δεν ανακοίνωσε, ο Πορτογάλος προπονητής, αλλά η τριάδα στην άμυνα δείχνει να έχει «κλειδώσει». Και οι ίδιοι οι παίκτες θα τη μάθουν, όπως πάντα, πριν φύγουν από το ξενοδοχείο… Ξεκάθαρες δοκιμές, σε ό,τι αφορά την 11δα, ο Μαρτίνς δεν έκανε. Δοκίμασε αρκετές λύσεις και ο… τελευταίος «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό του Θρύλου είναι το αριστερό άκρο. Ποιος θα παίξει εκεί, ως μπακ-χαφ.

Τη θέση διεκδικούν, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο Μαρτίνς, οι Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι. Η λύση Βρουσάι φαντάζει πολύ πιο… λογική, βάσει ανασταλτικής προσήλωσης του νεαρού, αλλά ο Ραντζέλοβιτς έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, όπως και προπονήσεις, εσχάτως. Είναι σε καλύτερο ρυθμό, ενδεχομένως, αν και ανασταλτικά «χωλαίνει».

Σε ό,τι αφορά τις άλλες θέσεις, ο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει σε τριάδα στην άμυνα, με Σεμέδο, Σισέ και Μάρκοβιτς να μοιάζει ως το επικρατέστερο σενάριο. Δεξιά θα είναι ο Λαλά, ενώ τα χαφ θα καθοριστούν, από τη σύνθεση της τριάδας στην άμυνα. Αν ο Μάρκοβιτς ανέβει στα χαφ, ίσως μπει στόπερ ο Μπα και ο Σουρλής μείνει στον πάγκο. Ο Κούντε θα είναι βασικός. Στην επίθεση αναμένουμε Μασούρα, Βαλμπουενά και κατά 99% Χασάν. Δεν αποκλείεται η έκπληξη με Ελ Αραμπί, αλλά ο Μαροκινός δεν έχει ρυθμό, ελλείψει προπονήσεων και ίσως έρθει από τον πάγκο.

Στον Ολυμπιακό δεν στέκονται στα προβλήματα. Και αυτό κάτι λέει. Ο Θρύλος είναι, ακόμη και «μισός», ανώτερος από τη Νέφτσι. Και απόψε καλείται, επίσης, να το αποδείξει.

Διαβάστε επίσης

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ο Ολυμπιακός που θέλει να δώσει νέα διάσταση στα τραγούδια που τον υμνούν… Απόψε το βράδυ, στο Μπακού (20:00 / Mega)…