Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος ο «Κέρβερος»

Έτοιμος ο «Κέρβερος»
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 12:14

Άλλο ένα «γαλόνι» ράβει απόψε στη στολή ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση, κρατώντας τις… Θερμοπύλες, ενώ ο Θρύλος περιμένει τον Τόμας Βατσλίκ να μπει βασικός, κάτω από τα δοκάρια. Μόνο που ο Τζολάκης δεν είναι… λύση ανάγκης. Είναι επιλογή Μαρτίνς συνειδητή και σοβαρή. Δεν το κάνει από… ανάγκη. Όχι. Έχει και τον Κρίστινσον, άλλωστε. Και θα μπορούσε να επιλέξει τον Ισλανδό, ο Μαρτίνς. Θα μπορούσε να πάει με τον πιο έμπειρο παίκτη του, τον οποίο επίσης εκτιμάει.

Και όμως, ο Τζολάκης παίρνει ξανά το χρίσμα. Παίρνει το «ΟΚ» από τον Μαρτίνς, για να μπει ξανά κάτω από το τέρμα και να κάνει αυτό που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ΚΑΛΑ. Να υπερασπιστεί ΣΩΣΤΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ την εστία του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο ματς, με αντίπαλο τη Νέφτσι Μπακού, στο Καραϊσκάκη, η νίκη-προβάδισμα του Θρύλου, στην υπόθεση «πρόκριση» ήταν και δουλειά Τζολάκη, άλλωστε! Ο νεαρός «Κέρβερος» του Θρύλου είχε καταφέρει να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, αν και η Νέφτσι απείλησε και είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Ο «μικρός» που μεγάλωσε, κράτησε το μηδέν πίσω και έδωσε στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να ψάξει το γκολ μπροστά. Γκολ το οποίο ήρθε και το οποίο έδωσε εντέλει, τη νίκη στον Ολυμπιακό. Μία νίκη, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ΧΡΥΣΑΦΙ, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Θρύλος στο Μπακού.

Διαβάστε επίσης