Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άλλη μια επιθυμία του προπονητή που γίνεται πράξη!

Άλλη μια επιθυμία του προπονητή που γίνεται πράξη!
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 13:14

Σημερινές πληροφορίες, οι οποίες κυκλοφορούν, αναφέρουν ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θα είναι στην Ελλάδα, το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Δύσκολα νωρίτερα, αλλά όχι και αργότερα. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, προσθέτοντας τον Νιγηριανό παιχταρά στα άκρα του. Ο Ονιεκούρου, όπως σας είχαμε αναφέρει από την αρχή, ήταν πρωταρχικός στόχος του Θρύλου, μαζί με τον Ενκουντού. Στην πορεία προέκυψαν και άλλα ονόματα, καλές λύσεις, αλλά εκείνο του Ονιεκούρου γύριζε πάντοτε στην επικαιρότητα, για τον Θρύλο, δείχνοντας ότι η εξαιρετικός εξτρέμ ήταν σταθερά στην πρώτη γραμμή, για τον Μαρτίνς.

Και για να το πούμε απλά: Ο Ονιεκούρου δείχνει ξεκάθαρα γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρώτος! Η υπόθεση Ονιεκούρου δείχνει γιατί ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην κορυφή. Έρχεται ο παικταράς και απογειώνει τον Θρύλο, αλλά το βασικότερο είναι άλλο: Άλλη μια επιθυμία του προπονητή του Ολυμπιακού γίνεται πράξη!

Ο Μαρτίνς βλέπει τη Διοίκηση της ομάδας του να «τρέχει» σημαντικές μεταγραφικές υποθέσεις. Σε ένα καλοκαίρι στο οποίο ο Ολυμπιακός ψάχνει την ενίσχυση, σε μία ήδη κορυφαία ομάδα, αυτό μόνο… εύκολο δεν είναι. Λογικό έτσι; Πόσο εύκολο είναι να κάνεις καλύτερο το ήδη… κορυφαίο; Ο Ολυμπιακός όμως κινείται στοχευμένα. Κινείται με προσοχή και βρήκε-βρίσκει παίκτες που θα τον πάνε ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Μπορεί η ατυχία να πλήττει αυτή την ώρα τον Θρύλο, αλλά οι προσθήκες είναι προσθήκες και ο Μαρτίνς (θα) έχει στα χέρια του και νέους παίκτες υψηλού επιπέδου. Πολύ υψηλού…

Διαβάστε επίσης