Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο επιμένων νικά! Παίρνει ΔΙΚΟ ΤΟΥ τον Ονιεκούρου! (videos)

Ο επιμένων νικά! Παίρνει ΔΙΚΟ ΤΟΥ τον Ονιεκούρου! (videos)
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 14:33

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός εξτρέμ, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή του Θρύλου είναι… προ των πυλών. Και προ των πυλών σημαίνει… έρχεται! Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, ο Χένρι Ονιεκούρου έρχεται την Κυριακή (τούτο αναφέρουν οι πληροφορίες) για να προχωρήσει με τα διαδικαστικά της μεταγραφής του, από τη Μονακό, στο λιμάνι. Ο Θρύλος θέλει να πάρει τον ποδοσφαιριστή και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φόρμουλα, με την οποία θα έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει για χρόνια στο λιμάνι! Αυτό είναι που προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός.

Και η φόρμουλα είναι η εξής: Ο Θρύλος φέρεται να κάνει δικό του τον Ονιεκούρου, με ένα σημαντικό ποσό! Με περίπου 5 εκ. ευρώ, συνολικά (καθαρό ποσό και μπόνους). Δεν αναμένεται, λοιπόν, ο Θρύλος να πάρει τον παίκτη με δανεισμό, αλλά με αγορά! Μία αγορά, η οποία εκτοξεύει τον Θρύλο ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Τέταρτη σπουδαία μεταγραφή, για τον Ολυμπιακός, μετά τους Τικίνιο, Κούντε, Βατσλίκ. Στη θεωρία, πάντα, οι κινήσεις που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ο Ολυμπιακός, είναι κινήσεις που βρίσκονται πάνω από το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ. Και είναι επιπέδου Champions League!

Ο Ονιεκούρου έρχεται, λοιπόν και ο Ολυμπιακός έδειξε ότι με επιμονή, με σωστή προσέγγιση και με καλές διαπραγματεύσεις, μπορεί να κάνει μεταγραφές που άλλοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! Έδειξε ότι ο επιμένων νικά. Αλλά «επιμένων» με σωστό τρόπο και όχι… όπως κάτσει! Με σωστές διαπραγματεύσεις και «χτύπημα» στο σωστό timing…

Θυμηθείτε...

Διαβάστε επίσης