Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Live Streaming: ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Live Streaming: ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 18:01

Live Streaming: ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού θέλει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός απόψε στις 20:00 στο Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τη Νέφτσι στο γήπεδό της, μετά το υπέρ του Ολυμπιακού 1-0 στο Καραϊσκάκη πριν από μία εβδομάδα. Ματς το οποίο κρίθηκε με το πολύ ωραίο γκολ που σημείωσε ο Μαντί Καμαρά με σουτ αρκετά μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή της Νέφτσι.

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό είναι αρκετά, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής στην Ελλάδα τους Κρίστινσον, Παπασταθόπουλο, Ντρέγκερ, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά και Εμβιλά. Το θετικό είναι πως επιστρέφει στη δράση ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έλειπε από τον πρώτο αγώνα.

Live Streaming: ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μαρτίνς «Είναι υποχρέωσή μας να πάμε για τη νίκη»

Παρά τα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αποφασισμένος. Τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα στο Αζερμπαϊτζάν για να πάρει τη νίκη, κάτι που είναι υποχρέωση όλων απέναντι στον σύλλογο: «Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι. Θα λείψουν οι Κρίστινσον, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ και ο τιμωρημένος Καμαρά. Είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη όχι για την ισοπαλία, ταξιδεύουμε στο Αζερμπαϊτζάν για τη νίκη και για την πρόκριση».

Για τις σερί προκρίσεις αήττητος στα καλοκαίρια και το μυστικό αυτών των επιτυχιών: «Είναι ιδιαίτερα και δύσκολα ματς γιατί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Χρειάζεται διαχείριση, δεν υπάρχουν μυστικά παρά μόνο δουλειά και καλή προετοιμασία. Πριν και στη διάρκεια του αγώνα. Πνευματικά, αγωνιστικά, τεχνικά, τακτικά. Είναι κρίσιμη η στρατηγική, να ξέρεις και να αντιδράς στην εξέλιξη του αγώνα. Όταν είσαι έτοιμος συνήθως τα πράγματα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει».

Για το αν είναι πρόκληση το παιχνίδι με όλα αυτά τα προβλήματα: «Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να δίνω λύσεις στα προβλήματα. Πάντα υπάρχουν λύσεις. Μπορεί να έχουμε πολλές απουσίες και διάφορα θέματα όμως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχει παίκτες να ανταποκριθούν. Όσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό έχουν αξία και ποιότητα για να ανταποκριθούν και να προσφέρουν λύσεις. Είτε είναι νέοι είτε έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν είναι μόνο όσοι λείπουν. Όλοι μπορούν να δώσουν λύσεις. Είναι υποχρέωση να τιμήσουμε το σύλλογο, να τα δώσουμε όλα. Έχουμε τη σιγουριά, την αυτοπεποίθηση και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για να τα καταφέρουμε».

Αν ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο: «Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση του γηπέδου».

Live Streaming: ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης