Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους αγώνες με Λουντογκόρετς (photo)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους αγώνες με Λουντογκόρετς (photo)
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 11:31

Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού, με μαγκιά και Πειραιώτικο τσαμπουκά, παρά τα… 1000 προβλήματα. Και τώρα στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στη «μάχη» με τη Λουντογκόρετς. Στη «μάχη» του γ’ προκριματικού του Champions League, μέσω του οποίου θα φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League, πλησιάζοντας στα play offs. Για να πάει εκεί, ο Θρύλος θα πρέπει να κάνει άλλη μία γερή προσπάθεια, απέναντι σε μια πιο δυνατή, πιο οργανωμένη, καλύτερη ομάδα συνολικά. Η οποία και πάλι, δεν αποτελεί… αντίπαλον δέος, για τον Πρωταθλητή Ελλάδας και την αξία του.

Οι «μάχες» με τη Λουντογκόρετς έρχονται ΑΜΕΣΑ. Και σε αντίθεση με τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, τα οποία ήταν προγραμματισμένα αμφότερα Τετάρτη, το πρώτο ματς κόντρα στους Βούλγαρους είναι στο Καραϊσκάκη και Τρίτη.

Δείτε αναλυτικά, στη δημοσίευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τις ημέρες και ώρες των αγώνων του Θρύλου με τη Λουντογκόρετς, για να οργανώσετε όπως πρέπει το πρόγραμμά σας.

Διαβάστε επίσης

Παιδιά; ΑΝΔΡΕΣ!

Παιδιά; ΑΝΔΡΕΣ!

Τζολάκης, Σουρλής, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς… Τολμάει κανείς να τους πει, πλέον, παιδιά;!