Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτόν τον Κούντε απέκτησε ο Θρύλος (video)

Αυτόν τον Κούντε απέκτησε ο Θρύλος (video)
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 12:14

Εξαιρετικός ήταν ο Πιερ Κούντε, στο ματς του Ολυμπιακού, στο Μπακού. Ο Αφρικανός άσος έκανε εξαιρετική εμφάνιση, καλύπτοντας τη μεσαία γραμμή, ως κεντρικός χαφ, δίπλα στον νεαρό Βασίλη Σουρλή. Ο οποίος επίσης ήταν πολύ καλός, παίρνοντας και έξτρα ώθηση, από τον Πιερ Κούντε!

Αυτόν τον Κούντε απέκτησε ο Θρύλος, λοιπόν. Αυτός είναι ο μέσος που ήρθε να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή του Θρύλου, δίνοντας το «κάτι παραπάνω», στον Ολυμπιακό. Ο Κούντε έκανε… τα πάντα, το βράδυ της Τετάρτης, στο Μπακού. Κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, ανασταλτικά και δημιουργικά καλός, έδειξε και στον Σουρλή πως γίνεται η «δουλειά». Δεν έπαιζε μόνο για τον «εαυτό» του, αλλά και για τους παίκτες γύρω του. Έκοβε, μάρκαρε, πάσαρε, έβγαζε την ομάδα μπροστά.

Για να μην τα παραλέμε, ήταν εμφανές ότι του έλειπε το «δέσιμο» και η «χημεία» με τους συμπαίκτες τους, σε ορισμένα σημεία εμφανώς μάλιστα. Αλλά παρόλα αυτά, έκανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τη δουλειά του, βάζοντας το «κάτι παραπάνω» στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Μία μεσαία γραμμή αποδεκατισμένη, η οποία όμως στάθηκε όπως έπρεπε, με τον Κούντε να ηγείται.

Διαβάστε επίσης