Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεπορτάζ του Mega για την πρόκριση του Θρύλου! (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για την πρόκριση του Θρύλου! (video)
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 13:35

Με την πρόκριση στις αποσκευές του επέστρεψε από το Αζερμπαϊτζάν ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι, παρά τις πολλές απουσίες, επικράτησαν στο Μπακού της Νέφτσι με 1-0 και με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στους Αζέρους, πήραν την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας στο 15ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι Πειραιώτες, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς 11 παίκτες, «σφράγισαν» το εισιτήριό τους για την επόμενη όπου θα αντιμετωπίσουν την βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Τι δήλωσε στο MEGA Μαρτίνς

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με πολλά προβλήματα όμως είναι μερικές φορές που παρά τα προβλήματα υπάρχει μια δύναμη που σε κάνει να γίνεσαι ακόμα καλύτερος. Αυτήν την εβδομάδα ήμασταν ακόμη πιο ενωμένοι, ακόμη πιο δυνατοί, ακόμη πιο καλοί στις προπονήσεις, ακόμη πιο συγκεντρωμένοι από ό,τι είμαστε συνήθως. Ήμασταν σίγουροι πως ήρθαμε εδώ για να τα καταφέρουμε», δήλωσε στo MEGA ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέρδο Μαρτίνς, μετά τη λήξη του αγώνα.

«Παίξαμε μέσα σε μία έδρα που ήταν δύσκολη, με πολλούς φιλάθλους που υποστήριζαν την ομάδα τους, σε μια ατμόσφαιρα δυνατή.Ήμασταν τεχνικά αλάνθαστοι, τέλειοι, πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και όσον αφορά την προσπάθεια των παικτών, το πόσο πολύ ίδρωσαν μέσα στο γήπεδο, ήταν φανταστικοί, ήταν καταπληκτικοί, απόλυτα συγκεντρωμένοι και γι’ αυτό ήρθε η επιτυχία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο πορτογάλος τεχνικός.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης