Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «Καμαρά»: Δεν συζητάει ο Ολυμπιακός κάτω από 15 εκ. ευρώ

Φάκελος «Καμαρά»: Δεν συζητάει ο Ολυμπιακός κάτω από 15 εκ. ευρώ
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 - 13:33

Να αρχίσουμε δηλώνοντας ξανά το αυτονόητο: Ο Μαντί Καμαρά είναι από τους πλέον βασικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και -αυτή τη στιγμή- το πιο «καυτό» περιουσιακό στοιχείο του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά την αξία του ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχει στις τάξεις του. Ο Μαντί Καμαρά γίνεται διαρκώς καλύτερος. Κάνει ολοένα και περισσότερες δουλειές, στο κέντρο της ομάδας του Μαρτίνς και διαρκώς ανεβάζει το επίπεδό του και την αξία του. Ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά. Και ο Ολυμπιακός δεν… βιάζεται να τον απομακρύνει, από το ρόστερ του.

Που το πάμε; Στην πρόταση, την οποία φέρεται να έχει κάνει η Νάπολι, με τη στήριξη και του Μίνο Ραϊόλα, για να πάρει τον Μαντί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Corriere del Mezzogiorno της Νάπολης, η ομάδα του Σπαλέτι έχει κάνει πρόταση ετήσιου δανεισμού του Καμαρά, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, για το επόμενο καλοκαίρι! Μία κίνηση την οποία ολοένα και περισσότερες ομάδες προσπαθούν να κάνουν, πλέον, στο μεταγραφικό παζάρι. Και την οποία πρώτος ο Ολυμπιακός έκανε, στην υπόθεση Φελίπε Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να απάντησε αρνητικά. Κατηγορηματικά κιόλας. «Δεν συζητάμε για τέτοια συμφωνία και δεν συζητάμε για πώληση, αν το ποσό δεν είναι τουλάχιστον 15.000.000 ευρώ», φέρονται να είπαν στη Νάπολι, αλλά και στον Ραϊόλα, οι Πειραιώτες. Και εδώ που τα λέμε, καλά κάνουν, εφόσον οι πληροφορίες από την Ιταλία αληθεύουν. Γιατί από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο...

Ο Καμαρά είναι «καυτό» όνομα στην Ευρώπη και το πιο «καυτό» στον Πειραιά. Και θα φύγει ΜΟΝΟ όπως πρέπει. Και όταν πρέπει. Και με το ποσό που πρέπει. Τελεία.

Διαβάστε επίσης