Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σενάριο από την Ισπανία για Τσούμιτς και Ατρόμητο

Σενάριο από την Ισπανία για Τσούμιτς και Ατρόμητο
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 - 16:27

Ο Νίκολα Τσούμιτς μπήκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού με πολλές προσδοκίες, αλλά δείχνει να μένει πίσω, σε ό,τι αφορά τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, για τα άκρα της επίθεσης. Ο νεαρός Σέρβος βλέπει, μέχρι στιγμής, την… πλάτη του συμπατριώτη του, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έχει μπει πιο δυνατά και ο Μαρτίνς δείχνει να τον προτιμά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τσούμιτς ντε και καλά θα… χαιρετήσει τον Ολυμπιακό, για να πάει κάπου δανεικός. Ωστόσο το σενάριο μπορεί να έρθει στην επιφάνεια, αν ο Μαρτίνς κλίνει προς τα εκεί, σχετικά με τον νεαρό Σέρβο.

ΜΜΕ από την Ιβηρική, τα οποία ασχολούνται με τη Χιχόν, μετέφεραν το ρεπορτάζ τους, γύρω από το θέμα. Και λένε πως ο Τσούμιτς θα πάει δανεικός στον Ατρόμητο. Ο Τσούμιτς είχε παίξει στην Ισπανία και είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει να έχει βρει τη φόρμουλα, για να καθιερωθεί στο ρόστερ του Μαρτίνς.

Προς το παρών δεν έχει αποφασιστεί κάτι, σχετικά με το μέλλον του νεαρού Σέρβου. Η ομάδα χρειάζεται όλο το δυναμικό της, για να περάσει στους ομίλους του Champions League. Η κατάσταση είναι… «κανείς δεν περισσεύει», που λέμε. Και ο Μαρτίνς, ο οποίος το ξέρει καλά αυτό, δεν βιάζεται ούτε να νομιμοποιήσει, αλλά ούτε και να «κόψει» παίκτες, από το ρόστερ της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης