Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χένρι Ονιεκούρου: Έτοιμος να μπει άμεσα στη «μάχη»

Χένρι Ονιεκούρου: Έτοιμος να μπει άμεσα στη «μάχη»
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 09:52

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Άπαντες στον Σύλλογο του Πειραιά κινούνται ήδη στον… αστερισμό του εξαιρετικού Νιγηριανού, ο οποίος έφτασε το πρωί της Κυριακής, από Κωνσταντινούπολη, για να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Μία μεταγραφή ηχηρή, αλλά και ουσιαστική. Μία μεταγραφή, η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά, για τον Θρύλο. Μία μεταγραφή, η οποία μπορεί να δώσει πολλά, στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Και άμεσα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έρχεται από… αργία. Έχει κάνει προετοιμασία και δεν έμεινε άπραγος, αυτό το καλοκαίρι. Έχει δουλέψει κανονικά και θα χρειαστεί απλά να προσαρμοστεί άμεσα. Να μπει άμεσα στο κλίμα του Θρύλου, κάτι το οποίο με τη δεδομένη αξία και ποιότητά του, δεν αναμένεται να είναι και ιδιαιτέρως δύσκολο, για εκείνον. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πολύ να έχει τον ποδοσφαιριστή στα χέρια του, για τα ματς με τη Λουντογκόρετς, όπως σας έχουμε αναφέρει ήδη. Για ΤΟ ματς με τη Λουντογκόρετς, συγκεκριμένα. Για τη ρεβάνς. Και αυτό προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός.

Αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν είναι «εκτός κλίματος». Το γεγονός ότι έχει κάνει κανονικά προετοιμασία και το ότι είναι ενεργός αυτό το καλοκαίρι είναι στα συν, για τον Θρύλο, ο οποίος εφόσον ολοκληρώσει εγκαίρως τη μεταγραφή και ανακοινώσει τον Ονιεκούρου, θα τον έχει στη διάθεσή του για να μπει άμεσα σε δράση!

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του Χένρι Ονιεκούρου στο Facebook.

Διαβάστε επίσης