Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λουντογκόρετς όπως Μπασακσεχίρ (videos)

Λουντογκόρετς όπως Μπασακσεχίρ (videos)
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 15:34

Δεύτερος προκριματικός γύρος στη σειρά για τον Θρύλο και ένα βήμα πριν τα πλέι οφ. Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το έχει κάνει ξανά. Και ξανά. Το είχε κάνει και όταν τον ανάγκασαν να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους, ακολουθώντας το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Την ώρα που ο… πρωταθλητής ΠΑΟΚ… έτρωγε τα μούτρα του, ως συνήθως στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός συνέχιζε και συνέχιζε και συνέχιζε. Για να μπει εντέλει στους ομίλους. Παρότι τον ανάγκασαν, επαναλαμβάνουμε, να παίξει τρία προκριματικά, από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, τότε.

Δεν καταλαβαίνει ο Ολυμπιακός. Είναι σοβαρή ομάδα, με ποιότητα, με ΔΙΟΙΚΗΣΗ, με όραμα και με μεθοδικό τρόπο δουλειάς. Και έτσι είχε φτάσει και τότε, περνώντας τρία προκριματικά, στους ομίλους.

Στον γ’ προκριματικό τότε, είχε παίξει με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ, από την Τουρκία. Και έκανε το καθήκον του. Αυτό το οποίο καλείται να κάνει και τώρα. Αυτό το οποίο θα τον οδηγήσει στα πλέι οφ. Και από εκεί βλέπουμε. Είτε ομίλους Champions League, είτε ομίλους Europa League. Όπως και να ‘χει, Ευρώπη. Και σε καλό επίπεδο.

Για να θυμηθούμε την πρόσφατη περιπέτεια στον γ’ προκριματικό του Champions League, με αντιπάλους τους Τούρκους…

Διαβάστε επίσης