Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στάχτη στα μάτια ο... νέος πίνακας διαιτητών

Στάχτη στα μάτια ο... νέος πίνακας διαιτητών
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 21:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο (υποτίθεται) νέος πίνακας των διαιτητών της Super League είναι ο παλιός πίνακας της προηγούμενης σεζόν. Απλά, ο Κλάτενμπεργκ (υποτίθεται) ότι έκανε αξιολόγηση του τύπου... να' χαμε να λέμε, αφού εδώ και μήνες είχε χωρίσει τους διαιτητές σε δυο ταχυτήτων, υποβιβάζοντας στη Super League 2 αυτούς που ήταν στη... δεύτερη ταχύτητα.

Συμπέρασμα: «Ανοιχτό βιβλίο» είναι ο δήθεν νέος πίνακας του Κλάτενμπεργκ που είναι... ίδιος με τους παλιό! Θα παίζουν οι ρέφερι που έπαιζαν και πέρσι, άρα περιμένουμε τα ίδια και χειρότερα. Ας δούμε αναλυτικά, αφού αναφέρουμε ότι υποβιβάστηκαν Μαλούτας, Βρέσκας, Κοτσάνης, Βάτσιος, Κουκούλας, Ζαχαριάδης, Τσαγκαράκης.

Ο Μαλούτας (Ημαθίας) υποβιβάστηκε επειδή είχε δυο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και υποβιβάστηκε ενώ δεν σφύριξε κανένα παιχνίδι, λόγω μη πιστοποίησης στο VAR. Επίσης, στη Super League υπήρχε κι άλλος διαιτητής της ίδιας ΕΠΣ (Καραντώνης).

Ο Βρέσκας (Πιερίας) είχε οριστεί σε μόλις τρία παιχνίδια, το τελευταίο στις 14/3 (Λαμία-Ατρόμητος 0-0). Ο Κοτσάνης (Δράμας), ο οποίος έμπαινε μόνο στο VAR αλλά μετά τον σταμάτησε και από εκεί, έχει να σφυρίξει ματς της Super League από τον Απρίλιο του 2019!

Ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) ορίστηκε σε επτά ματς. Το προτελευταίο του ήταν στις 14/02 (Άρης – Παναιτωλικός 0-0) και μετά ξαναμπήκε 19/05 (ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων 0-2).

Ο Κουκούλας (Λέσβου) ανέβηκε πέρσι το καλοκαίρι αλλά έμπαινε μόνο τέταρτος, επειδή δεν είχε πιστοποιηθεί στο VAR.

Ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), αν και έμπειρος είχε μόλις επτά ορισμούς. Ο τελευταίος στις 18/2 (Απόλλων - Λαμία 0-1).

Ο Τσαγκαράκης (Χανίων) είχε οκτώ ορισμούς. Ο τελευταίος στις 15/5 σε αδιάφορο ματς (Απόλλων – Λαμία 0-1) και ο προηγούμενος ήταν στις 24/01 (Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1).

Διαβάστε επίσης