Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλούν σήμερα Μαρτίνς και Σεμέδο

Μιλούν σήμερα Μαρτίνς και Σεμέδο
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 11:22

Μία ημέρα έμεινε. Την Τρίτη το βράδυ ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη Λουντογκόρετς, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στον πρώτο αγώνα του γ’ προκριματικού του Champions League. Με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμό… αστεριών και προχωρά με τα τελευταία διδικαστικά, ενόψει του αγώνα με τη Λουντογκόρετς. Μιλούν σήμερα, ενόψει του αυριανού ματς, Μαρτίνς και Σεμέδο, στην προγραμματισμένη για το απόγευμα, συνέντευξη Τύπου, ενώ λίγο αργότερα θα γίνει και η προπόνηση.

Θυμηθείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τη Δευτέρα (2/8) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ενόψει του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για το γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Δευτέρα 2/8
16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ρούμπεν Σεμέδο.
19:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα).

Τρίτη 3/8
22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Λουντογκόρετς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Η συνέντευξη Τύπου της Λουντογκόρετς είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2/8 στις 14:00 (χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων), ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 21:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Απογείωσέ τον!

Απογείωσέ τον!

Ο Χένρι Ονιεκουρού είναι ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού και είναι έτοιμος να… το πάει σε άλλο επίπεδο!