Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Champions League: Με Μάλμε ή Ρέιντζερς στα πλέι οφ! (photo)

Ολυμπιακός | Champions League: Με Μάλμε ή Ρέιντζερς στα πλέι οφ! (photo)
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 13:14

Δύο βήματα έμειναν. Ο Ολυμπιακός πρέπει πρώτα να περάσει τη Λουντογκόρετς και στη συνέχεια να περάσει και τα πλέι οφ. Και θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League! Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του, αυτή τη στιγμή. Και για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει μετά τη Λουντογκόρετς, να αποκλείσει τη σουηδική Μάλμε, ή τη Ρέιντζερς, από τη Σκωτία.

Η κλήρωση, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έφερε απέναντι στον Ολυμπιακό ζευγάρι και όχι ομάδα που έχει προκριθεί ήδη, αφού η Σάλτσμπουργκ κληρώθηκε με την Μπρόντμπι. Οι μόνες δύο ομάδες που είχαν περάσει ήδη στα πλέι οφ.

Μάλμε ή Ρέιντζερς, λοιπόν, στον δρόμο του Ολυμπιακού, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς! Το πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας και η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Τα ματς είναι προγραμματισμένα για να διεξαχθούν στις 17-18/8 και στις 24-25/8.

Διαβάστε επίσης

Εργαζόμενοι ΕΠΟ: «Το ποτήρι ξεχείλισε»...

Εργαζόμενοι ΕΠΟ: «Το ποτήρι ξεχείλισε»...

Καταγγέλλουν αναλγησία και έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης στις διαπραγματεύσεις για νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αλλά και ότι η διοίκηση «άδειασε» τον Ζαγοράκη και προχωρούν σε κινητοποιήσεις.