Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ στο Καραϊσκάκη

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ στο Καραϊσκάκη
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021 - 16:03

Το πρώτο από τα δύο ματς με τη Λουντογκόρετς έφτασε! Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά την πρώτη από τις δύο υποχρεώσεις του, απέναντι στην ομάδα από τη Βουλγαρία, στο γήπεδό του. Και ο κόσμος επιστρέφει, σε αυτό! Μάλιστα, όπως ενημέρωσε, με σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξαντλήθηκαν οι θέσεις ΑμΕΑ στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – LUDOGORETS που θα διεξαχθεί στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τρίτη 3/8/2021 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), οι θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2, τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Διαβάστε επίσης