Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 01:27

Βήμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται τη Λουντογκόρετς (3/8, 22:00) στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Εννοείται πως το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και εννοείται πως, όπως κάνουν πάντα, έτσι και τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να προσέξουν πολύ και να τα δώσουν όλα.

Ακόμα και τώρα που η ομάδα δεν είναι στο 100%, καλείται να δείξει τον καλύτερό της εαυτό και να επιβεβαιώσει ότι είναι ανώτερος ο Θρύλος από τη Λουντογκόρετς.

Θυμίζουμε, το δεύτερο παιχνίδι είναι σε μία εβδομάδα (10/8) στη Βουλγαρία. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε δρόμο. Για την ώρα, ο Θρύλος καλείται να κάνει το καθήκον του. Στο σπίτι του. Και να δείξει ότι εδώ είναι Πειραιάς!

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Διαβάστε επίσης