Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραϊσκάκη: Πρώτη «γεύση» για τον Ονιεκουρού!

Καραϊσκάκη: Πρώτη «γεύση» για τον Ονιεκουρού!
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 10:28

Σύμφωνοι, ο Χένρι Ονιεκουρού προέρχεται από μία ομάδα, η οποία στο πρωτάθλημα το οποίο αγωνίζεται, έχει «καυτές» έδρες και φανατικούς φιλάθλους. Για τη Γαλατά και του τουρκικό πρωτάθλημα, περί ου ο λόγος. Σαν το Καραϊσκάκη… δεν έχει όμως, για να παραφράσουμε και τη γνωστή φράση, η οποία αποδίδεται στη Χαλκιδική.

Δεν έχει σαν του γήπεδο του Ολυμπιακού. Σαν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Σαν την ατμόσφαιρα μέσα στο πιο όμορφο γήπεδο του πλανήτη. Δεν είμαστε και 100% αντικειμενικοί, αλλά δεν μας νοιάζει. Αν κάποιος διαφωνεί ότι το Καραϊσκάκη είναι με διαφορά το πιο κ@υλ#τικό γήπεδο του κόσμου, να το… κοιτάξει. Και από αυτό το γήπεδο θα πάρει μια πρώτη γεύση σήμερα ο Νιγηριανός παικταράς.

Η άφιξή του στη χώρα μας, με μεταγραφή θυμίζουμε (5 εκ. ευρώ το κόστος αγοράς) συμπίπτει με ευρωπαϊκό ματς. Και ναι, η εποχή είναι δύσκολη. Κατακαλόκαιρο, με 40ο+ Κελσίου, με τον κόσμο να λείπει σε μεγάλο βαθμό εκτός Αθηνών, με τα μέτρα για την πανδημία, με, με, με…

Αλλά ακόμη και έτσι, το Καραϊσκάκη είναι… άλλο πράγμα. Άλλη αίσθηση αποπνέει… Άλλη… τρέλα βγαίνει από την κερκίδα. Και… διαχέεται στο χορτάρι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα δίνει τη «μάχη» του, την πρώτη από τις δύο, απέναντι στη Λουντογκόρετς… Ο Θρύλος είναι έτοιμος για έναν ακόμη μεγάλο αγώνα και ο Χένρι Ονιεκουρού για να πάρει την πρώτη του γεύση από το γήπεδο, το οποίο καλείται να… ξεσηκώσει, με την απόδοσή του. Ξέρουμε όλοι ότι «το έχει» και τον περιμένουμε να το… βγάλει στο γήπεδο! Ανυπομονούμε, για την ακρίβεια.

Όπως ανυπομονεί και ο ίδιος…

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία δοκιμή έδειξε 3-4-3

Η τελευταία δοκιμή έδειξε 3-4-3

Το σχήμα και τα πρόσωπα που τσέκαρε στη χθεσινή, τελευταία προπόνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσει απόψε.

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουντογκόρετς (3/8, 22:00) και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης...