Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τελευταία δοκιμή έδειξε 3-4-3

Η τελευταία δοκιμή έδειξε 3-4-3
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 11:12

Ο Μαρτίνς συνηθίζει να κάνει στο γήπεδο, ό,τι δοκιμάζει την αμέσως προηγούμενη ημέρα, στο προπονητικό. Από τις 10 φορές, τις 9 κάνει αυτό ακριβώς. Κάνει μία δοκιμή στην τελευταία προπόνηση και με αυτή τη δοκιμή, ως οδηγό, πηγαίνει στο εκάστοτε ματς. Με αυτό το σκεπτικό, το οποίο ο Μαρτίνς σπανίως έως ποτέ δεν αλλάζει, αναμένουμε σήμερα να δούμε τον Ολυμπιακό με 3-4-3. Η τελευταία δοκιμή του Μαρτίνς, λοιπόν, ήταν με αυτή τη διάταξη. Με τριάδα στην άμυνα, δυο κεντρικά χαφ και 2 ακραίους μπακ-χαφ, αλλά και 3 στην επίθεση, δύο εξτρέμ και έναν καθαρό σέντερ φορ.

Αναλυτικά, τα πρόσωπα τα οποία δοκίμασε χθες στο Ρέντη, ήταν τα ακόλουθα: Τζολάκης στο τέρμα. Μπα, Σεμέδο, Σισέ στην άμυνα, ως τρεις σέντερ μπακ. Οι δύο ακραίοι μπακ-χαφ ήταν οι Ρέμπατσιουκ και Λαλά. Στο κέντρο, οι δύο μέσοι ήταν οι Καμαρά και Κούντε, ενώ στην επίθεση ήταν οι Βαλμπουενά, Μασούρας και Χασάν.

Το 3-4-3 μοιάζει να είναι λοιπόν το σύστημα με το οποίο σκέφτεται να παρατάξει ο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό, απόψε. Ξαναλένε, δίχως να είναι 100% τελειωτικό. Απλώς, επισημαίνουμε ξανά, ο Μαρτίνς συνηθίζει να κάνει στο ματς, ό,τι δοκιμάζει την αμέσως προηγούμενη ημέρα. Από εκεί και πέρα, το 4-3-3 είναι πάντα «στο τραπέζι», αλλά θα το κρίνει ο Εμβιλά. Ο Γάλλος δεν δείχνει να είναι στο 100% και έτσι δύσκολα θα βρει θέση στο αρχικό σχήμα. Καμαρά και Κούντε δείχνουν να έχουν προβάδισμα για τα χαφ, στο 3-4-3. Μένει να φανεί αν ο Μαρτίνς θα κάνει πράξη, απόψε το βράδυ, την χθεσινή τελευταία του δοκιμή.

Διαβάστε επίσης