Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελαμένος» ο Ματιέ, δεν κρατιέται! (photo)

«Τρελαμένος» ο Ματιέ, δεν κρατιέται! (photo)
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 12:11

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι μία ιδιαίτερη κάστα ανθρώπου. Μία ιδιαίτερη κάστα ποδοσφαιριστή. Παλιάς κοπής, στη νοοτροπία, αλλά απολύτως σύγχρονος, σε ποιότητα και ποδοσφαιρικό μυαλό. Και αυτό το πρώτο, το «παλιάς κοπής», σημαίνει ότι ο Ματιέ έχει μέσα του μία… άσβεστη φλόγα, για το ποδόσφαιρο, το οποίο λατρεύει! Είναι γεγονός, εδώ που τα λέμε, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μπάλα, ο τεράστιος Γάλλος. Και κάθε φορά που έχουμε ματς, το ζούμε ολοένα και πιο έντονα…

Μπορεί τα χρόνια να περνάνε και ο ίδιος να βαδίζει προς τη δύση της καριέρας του, αλλά ψυχικά και σωματικά παραμένει ακμαίος. Η νοοτροπία του είναι, πέρα από άκρως επαγγελματική, απόλυτα… οπαδική! Γουστάρει που φοράει τη φανέλα του Θρύλου και το δείχνει με κάθε τρόπο, σε κάθε ευκαιρία! Δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά… Είναι στον ψυχισμό του!

Και σήμερα, ανήμερα της «μάχης» με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς, ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε μία ανάρτηση, με το περιβραχιόνιο και το λάβαρο του Ολυμπιακού στο χέρι, δείγμα του ότι… δεν κρατιέται!

Δείτε τη φωτό:

Διαβάστε επίσης