Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι παίζει το βράδυ ο Ολυμπιακός! (photo)

Έτσι παίζει το βράδυ ο Ολυμπιακός! (photo)
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 14:52

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς, το βράδυ στις 22:00. Ο Πέδρο Μαρτίνς και η αρμάδα του είναι μια ανάσα από το να ριχτούν στη «μάχη» του γ’ προκριματικού του Champions League και όλη η προσοχή είναι στραμμένη εκεί. Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο, μέλη της Διοίκησης, όλοι γύρω από την ομάδα δουλεύουν για το αποψινό ματς, με στόχο ο Ολυμπιακός να βάλει τις βάσεις για να περάσει στα πλέι οφ της διοργάνωσης και από εκεί στους ομίλους!

Όλες οι λεπτομέρειες μπαίνουν, η μία μετά την άλλη, στη θέση τους και όλες οι παράμετροι, για τον αγώνα, ρυθμίζονται και… ολοκληρώνονται. Και μία από αυτές είναι η εμφάνιση, την οποία η ομάδα του Μαρτίνς θα φορέσει απόψε το βράδυ, στο γήπεδο Καραϊσάκη…

Και αυτή δεν είναι άλλη από την…

Διαβάστε επίσης

Το... σόου του Κλάτενμπεργκ

Το... σόου του Κλάτενμπεργκ

Ενώ είχε δεσμευτεί ότι δεν θα συνεργάζεται με Έλληνες παράγοντες της διαιτησίας, έκανε πρόσκληση ενδιαφέροντος και «μαζεύτηκαν» 33 αιτήσεις!

Μισό-μηδέν; Μας κάνει!

Μισό-μηδέν; Μας κάνει!

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο ξέρει να νικά, αλλά και να διαχειρίζεται αποτελέσματα και προκρίσεις. Νίκη και με… μισό γκολ, του κάνει σήμερα!