Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέμα Αγκιμπού Καμαρά το διάβασε σωστά ο Πέδρο (videos)

Το θέμα Αγκιμπού Καμαρά το διάβασε σωστά ο Πέδρο (videos)
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021 - 14:14

Ο Μαρτίνς μπορεί να ήταν ντεφορμέ χθες, στο πρώτο ματς του Θρύλου, με αντίπαλο τη Λουντογκόρετς, όμως δεν τα έκανε και… όλα στραβά. Κάθε άλλο. Μπορεί, όπως αναλύσαμε και νωρίτερα, το 3-4-3 να μην του «βγήκε» και ο Ολυμπιακός να μην πήγε καλά, στην εφαρμογή του, στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπήρχαν και πράγματα, τα οποία ο Πέδρο έκανε ολόσωστα. Το θέμα Αγκιμπού Καμαρά, για παράδειγμα, το διάβασε σωστά ο Πέδρο. Και στεκόμαστε σε αυτό, γιατί έκανε εντύπωση σε πολύ κόσμο, όπως και η αρχική επιλογή του 3-4-3.

Κακά τα ψέματα, πολλοί αναρωτηθήκαμε γιατί μπήκε ο Αφρικανός και όχι οι Βρουσάι ή Ραντζέλοβιτς. Και όμως, ο Καμαρά μπήκε εκεί που έπρεπε να μπει, για να δώσει αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Τρομερή φρεσκάδα, πίεση και ενθουσιασμό… Ο νεαρός Αφρικανός, «προέκταση» του Μαντί Καμαρά (οι δυο τους είναι… αυτοκόλλητοι) έκανε εκείνη την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός.

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο γκολ. Αυτό ήταν «κερασάκι». Και αυτό μπορεί να ήταν που «έκλεψε την παράσταση», αλλά δεν ήταν και το μόνο. Ήταν το επιστέγασμα, ας πούμε.

Να μη στεκόμαστε, δηλαδή, μόνο στις αστοχίες του Μαρτίνς, με το χθεσινό ματς. Προπονητής είναι και οι προπονητές που δουλεύουν πολύ και σκληρά, θα κάνουν και λάθη, όπως όλοι όσοι δουλεύουν πολύ και σκληρά. Αλλά όπως έκανε και λάθη χθες, στο ματς με τη Λουντογκόρετς, έτσι έκανε και σωστά. Και με την είσοδο του Αγκιμπού Καμαρά, πέτυχε διάνα.

Διαβάστε επίσης

Ένα... παιδί της UEFA στη ρεβάνς

Ένα... παιδί της UEFA στη ρεβάνς

Ο Ισραηλινός Γκρίνφιλντ σφυρίζει για τρίτη φορά παιχνίδι του Ολυμπιακού και είναι ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της Ευρώπης.