Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Τζέραρντ

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Τζέραρντ
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021 - 21:44

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ρέιντζερς απέναντι στη Μάλμε στο πρώτο ματς της Γ' προκριματικής φάσης των ομίλων του Champions League. Ο νικητής του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς, στα πλέι οφ της διοργάνωσης ένα βήμα πριν τους ομίλους.

Η Ρέιντζερς δεν τα πήγε καλά στην έδρα της Μάλμε και ο προπονητής της, Στίβεν Τζέραρντ σε δηλώσεις του ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για το ματς της ρεβάνς στη Σκωτία:

«Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε. Ευτυχώς για εμάς ήρθε μια μεγάλη στιγμή στο τέλος του αγώνα (το γκολ), μια στιγμή που μπορεί να καθορίσει τα πάντα. Προφανώς και δεν είναι ιδανική η θέση μας, αλλά είναι αρκετά καλύτερη από το 2-0, ενώ παραλίγο να βρεθούμε σε ακόμα χειρότερη θέση.

Η απόδοσή μας στα 90 λεπτά δεν ήταν καθόλου καλή, οπότε θα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο μας τόσο ατομικά όσο και ομαδικά την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνω αλλά θέλω να ζητήσω από τον κόσμο στο Άιμπροξ για 90 λεπτά με μια φωνή να είναι δίπλα μας και να βοηθήσει από την πλευρά του για την ανατροπή».

Διαβάστε επίσης