Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έσπασε» το φράγμα των 10.000 διαρκείας!

«Έσπασε» το φράγμα των 10.000 διαρκείας!
Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021 - 18:18

Ο λαός του Ολυμπιακού για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα! Όπως έγινε γνωστό τα εισιτήρια διαρκείας ξεπέρασαν τις 10.000!

Ένα νούμερο τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς και την περίοδο που διανύουμε με τον κορονοϊό. Επίσης με τα μέχρι τώρα δεδομένα πρόκειται να ανέβει και άλλο το νούμερο αυτό και να φτάσουν τα εισιτήρια διαρκείας παραπάνω από δέκα χιλιάδες.

Και να σκεφτεί κανείς πως έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την ημέρα που έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας, στις 5 Ιουλίου ήταν η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.

Ήδη ο κόσμος που έχει προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του έχει παρακολουθήσει από κοντά τα δύο ματς που έχουν γίνει στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League. Παράλληλα να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκινά στις 21 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ο κόσμος του Θρύλου ενισχύει και τα ταμεία του Ερασιτέχνη, τα τμήματα του οποίου έχουν σχεδιαστεί για να συνεχίσουν να κυριαρχούν στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης