Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην Γκιμαράες και επίσημα ο Τιάγκο Σίλβα

Στην Γκιμαράες και επίσημα ο Τιάγκο Σίλβα
Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021 - 13:11

Επίσημα πλέον είναι παίκτης της Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει πριν από ημέρες για την επιστροφή του μέσου στην πατρίδα του την Πορτογαλία.

Ο ίδιος από την πλευρά του μετά την ανακοίνωση, δήλωσε:

«Αυτό που με έκανε να επιλέξω τη συγκεκριμένη ομάδα είναι η σπουδαιότητα του συλλόγου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο.

Το μεγαλείο αυτού του συλλόγου δεν ήταν κάτι καινούργιο και με βάρυνε πολύ, και στη συνέχεια η επίδραση που είχε για μένα το να επιστρέψω στην Πορτογαλία, να είμαι κοντά στην οικογένειά μου, να είμαι ευτυχισμένος γιατί όταν είμαι χαρούμενος, γνωρίζω τις ποδοσφαιρικες μου ικανότητες με ένα διαφορετικό τρόπο.

Γνωρίζω ήδη τη Λίγκα, γνωρίζω ήδη τον σύλλογο, θα το γνωρίσω ακόμα καλύτερα και ανυπομονώ να δω αυτό το γήπεδο γεμάτο.

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τους αγώνες της Βιτόρια φέτος και νομίζω ότι υπάρχει μια καλή ισορροπία μεταξύ εμπειρίας και νέων και νομίζω ότι μπορώ να προσθέσω από αυτή την άποψη.

Βοηθώντας τους νέους, όπως με βοήθησαν όταν ήμουν νεότερος, ότι με έκανε να μεγαλώσω, και επίσης έβαλε την εμπειρία μου στις υπηρεσίες της ομάδας. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα, θα είμαι παίκτης ακριβώς σαν τη Βιτόρια».

Διαβάστε επίσης