Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εννοείται πως δεν εφησυχάζουν στον Ολυμπιακό από τα... θέματα της Σλόβαν

Εννοείται πως δεν εφησυχάζουν στον Ολυμπιακό από τα... θέματα της Σλόβαν
Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 - 16:16

Δεν ξέρουμε αν είναι... τρικ ή η πραγματικότητα, αλλά είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να εφησυχάζουν από τα όποια θέματα μπορεί να έχει η Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Θυμίζουμε, ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League έκανε παράπονα για το μικρό ρόστερ και μίλησε για ανάγκη μεταγραφών. «Έχουμε μόλις τέσσερις αμυντικούς για τον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού. Πρέπει να πάρουμε παίκτες και στην άμυνα και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έχουμε μόλις 18 παίκτες. Ο Ντε Μάρκο έχει αποβληθεί, ο Νταβίντ Στρέλετς αποχωρεί, έχουμε πρόταση για τον Ραφαέλ Ρατ. Πρέπει να πάρουμε 4-5 παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βλάντιμιρ Βάις.

Όπως και να ‘χει, αυτά δεν τον αφορούν καθόλου τον Ολυμπιακό. Και εννοείται πως η προσέγγισή του και στα δύο παιχνίδια δεν θα επηρεαστεί από τυχόν mind games των αντιπάλων.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει τη δουλειά του, είτε ο αντίπαλος έχει όντως 18 διαθέσιμους παίκτες είτε... 38. Αυτό δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που ο Θρύλος θα πρέπει να προσεγγίσει τα δύο παιχνίδια με τους Σλοβάκους.

Κανένας εφησυχασμός. Εμείς, τη δουλειά μας.

Διαβάστε επίσης