Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εθνική Παίδων... ΠΑΟΚ!

Εθνική Παίδων... ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 - 15:09

Νέο προπονητή έχει εδώ και λίγες ημέρες η εθνική ομάδα Παίδων και ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη. Είναι ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Έκανε τις πρώτες του κλήσεις για προπονήσεις των διεθνών.

Από τις πρώτες του κιόλας κλήσεις ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έδειξε τις προθέσεις του... Και να μη θέλει κανείς να σκεφτεί κάπως δε γίνεται και αλλιώς.

Μία απλή ματιά να ρίξει κάποιος στις κλήσεις θα καταλάβει πολλά. Βλέποντας τους παίκτες θα διαπιστώσει πως από τον ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει καλέσει συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές! Εννέα!

Από πλευράς Ολυμπιακού έχουν κληθεί πέντε παίκτες, ένας αριθμός φυσιολογικός αν και θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερος αφού μιλάμε για την κορυφαία ακαδημία της Ελλάδας επί σειρά ετών. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να αρνηθεί και τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, αλλά εννέα ποδοσφαιριστές στις κλήσεις είναι υπερβολή και δείγμα των προθέσεων της ΕΠΟ, ακόμη και στις μικρές Εθνικές ομάδες...

Στις κλήσεις δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδα η οποία έφτασε μέχρι το Final 4 των Κ17 της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως ούτε και του Παναιτωλικού, που είχε ισοβαθμίσει με τον ΠΑΣ στο Βόρειο όμιλο την προηγούμενη σεζόν. Ακαδημίες οι οποίες προσπαθούν και κάνουν καλή δουλειά.

Αλλά είναι λογικό να μην υπάρχει κανείς. Που να υπάρξει χώρος όταν καλούνται εννέα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ!!!

Διαβάστε επίσης